Antena Căutare

Romeo şi Julieta din Italia, la X Factor România. Cei doi din trupa Daudia i-au topit pe juraţi: "Sunteţi foarte romantici, mi-a plăcut mult momentul"

Davide şi Claudia au venit tocmai din Italia pentru a cânta pe scena X Factor România. Se iubesc de aproape un an şi tot de atunci cântă împreună ca DAUDIA.

Davide şi Claudia au venit tocmai din Italia pentru a cânta pe scena X Factor România. Se iubesc de aproape un an şi tot de atunci cântă împreună ca DAUDIA.

"Ne-am cunoscut în urmă cu aproape un an şi am început să lucrăm împreună. Muzica ne-a unit ca trupă, dar ne-am şi îndrăgostit unul de celălalt. Davide a făcut primul pas şi mă bucur că s-a întâmplat aşa. Trebuie să recunosc că sunt foarte geloasă pentru că foarte multe fete îl curtează", spune Claudia.

Pentru audiţii, cei doi au pregătit "Marvin Gaye" de la Charlie Puth şi Meghan Trainor.

Aşa cum era de aşteptat, Delia se topeşte de dragul lor. "Două frumuseţi! Sunteţi foarte romantici, mi-a plăcut. Un fel de Romeo şi Julieta". Ce mai?! Trupa Daudia pleacă acasă cu patru de "DA"!

O nouă Etta James, la X Factor! Vocea Anei Tache a răsunat şi nu prea: "Nu am văzut forţa pe care trebuie să o dega... Nostalgia anilor '90 e cu noi! Liliana Avram, fosta membră a trupei PULS, a venit X Factor. Delia: "Vaaaai, ce cool...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x