Antena Căutare

Să-ți facă CHECK-IN, dar să cânte PUȚIN! Lidia Sudor a vrut să fie precum Conchita, dar bagajul vocal a trădat-o

Lucrează pe Aeroportul ”Henri Coandă” din Otopeni și a vrut să-și ia zborul direct în galele live de la X Factor. Numai că, din motive clare, zborul a fost amânat. Cel puțin până anul viitor

Lucrează pe Aeroportul ”Henri Coandă” din Otopeni și a vrut să-și ia zborul direct în galele live de la X Factor. Numai că, din motive clare, zborul a fost amânat. Cel puțin până anul viitor.

După ce ne-a arătat cât de bine se descurcă la CHECK-IN în relația cu pasagerii Răzvan și Dani, ale căror bagaje erau pline de cărțile celebrului autor Horia Brenciu, Lidia Sudor, o tânără de 29 de ani din București, a trecut la partea cu cântatul.

A vrut să fie Conchita, dar lucrurile n-au mers deloc așa cum ar fi vrut cei trei căpitani din aeronava X Factor. Au oprit muzica, au anulat zborul și au trimis-o pe frumoasa Lidia la o nouă rundă de studiu.

Nu mi-ai transmis nimic, nu m-a atins deloc”, i-a spus Ștefan Bănică, în timp ce Horia Brenciu a părut că nu vrea să-și piardă toate rețaiile din Otopeni. ”Floarea rămâne la tine și sper că-mi vei zâmbi când ne vedem pe aeroport chiar și dacă acum îți dau NU”.

Chiar și cu o interpretare LOW-COST, Lidia pare să aibă încrederea necesară unei reveniri în forță în următorul sezon de X Factor. Poate, desigur, facem CHECK-INul ONLINE!

S-a apucat de muzică datorită lui Ștefan Bănică, iar acum a cântat pe aceeași scenă cu el! Amir, talentul pe care toți î... Hariton Galbenu, omul care cântă la... roşii! După ce a transformat juraţii în legume, s-a dezlănţuit pe scenă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x