Antena Căutare

Ştefan Bănică, inimă mare! După Brenciu, a venit rândul lui la cadouri pentru juraţi: "M-am pregătit toată noaptea, am croșetat!"

După ce Horia Brenciu s-a făcut remarcat pentru cadourile lui, an de an, pentru juraţi, a venit rândul lui Ştefan Bănica să facă o figură bună. Şi chiar şi-a impresionat colegii.  Pe unii mai mult, pe alţii mai puţin.

După ce Horia Brenciu s-a făcut remarcat pentru cadourile lui, an de an, pentru juraţi, a venit rândul lui Ştefan Bănica să facă o figură bună. Şi chiar şi-a impresionat colegii. Pe unii mai mult, pe alţii mai puţin.

"Astăzi a fost un eveniment istoric, după toate cadourile pe care i le-am făcut lui Fane, timp de trei ani. S-a schimbat ceva în el", a fost reacţia lui Brenciu, în faţa acestor daruri minunate.

Însă, nici nu ştie el, câtă trudă seafla în spatele acelor perechi de şosete, personalizate pentru fiecare:

"La Brenciu este ceva obişnuit, dar eu m-am pregătit toată noaptea, n-am dormit, am croşetat. În momentul în care porţi ciorapeii vei fi "FOREVER", a mărturisit Bănică, profund emoționat.

"Da, am ridicat o sprânceană, dar nu că sunt uluit, că nu am vorbit două ore", a glumit Carla's Dreams, după ce a primit cadoul din partea colegului Ştefan Bănica.

Delia, despre cine ”poartă” talentul în familia sa: ”Eu nu îl moștenesc pe tata”... Apariție extravagantă vineri seara, la ”X Factor”. Keki, primul cântăreț român pe tocuri, în fața juraților...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x