Antena Căutare

Sunt 2 în 1, dar numai cel norocos apare pe scenă. „Dacă mă îmbolnăvesc înainte de finală, mă înlocuiește geamănul fratele meu”

Povestea lor e foarte funny. Sunt gemeni și cântă la fel de bine, doar că unul trebuia să rămână pentru merge la job. Așa că au trans la sorți, iar cel mai norocos a fost Virgil, care a scăpat și de job și a primit șansa din partea destinului de a deveni un mare star

Povestea lor e foarte funny. Sunt gemeni și cântă la fel de bine, doar că unul trebuia să rămână pentru merge la job. Așa că au trans la sorți, iar cel mai norocos a fost Virgil, care a scăpat și de job și a primit șansa din partea destinului de a deveni un mare star .

Glumele au început încă din culise, acolo unde Dani i-a întrebat pe cei doi gemeni dacă s-au gândit la varianta schimbării în cazul în care alesul va ceda. Evident, răspunsul a fost afirmativ, iar poantele au continuat și pe scenă, acolo unde și jurații au aflat că cel care se află în fața lor mai are un frate geamăn.

Zâmbetele au dispărut atunci când Virgil Păunescu a început să cânte. Melodia aleasă îi aparține celebrei Adele. Dacă nu l-ați ascultat vă gândiți probabil că a fost un fiasco total. Ei bine, nu. Tânărul bucureștean s-a descurcat excelent.

Fiul unuia dintre actorii de geniu ai României s-a întors acasă să cânte la X Factor: „Sigur nu știți, dar tatăl meu a f... Unde-s două puterea crește... Frumoase, tinere, voluntare și... surori. Denisa și Rebeca, copilele care au grijă de copi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x