Antena Căutare

Tribut Dan Bittman: Finalistii au cantat hit-urile lui alaturi de restul membrilor Holograf

Pana ce Dan Bittman se reface complet si vocea sa va fi la fel ca inainte, finalistii X Factor au hotarat sa ii faca o surpriza si sa joace, rand pe rand, rolul lui in trupa. Ei au cantat, in aceasta seara, alaturi de restul membrilor trupei toate hit-urile Holograf, intr-un tribut exceptional adus mentorului Bittman.

Galerie
Primele hit-uri Holograf, pe scena X Factor

Pana ce Dan Bittman se va reface complet si vocea sa va fi la fel ca inainte, finalistii X Factor au hotarat sa ii faca o surpriza si sa joace, rand pe rand, rolul lui in trupa. Ei au cantat, in aceasta seara, alaturi de restul membrilor Holograf, hit-urile formatiei, intr-un tribut exceptional adus mentorului Bittman.

Atat elevii sai, cat si ucenicii Deliei si ai lui Cheloo au aratat cat de mult il apreciaza pe Dan Bittman, omul care face muzica dinainte ca ei sa se fi nascut. Pe scena X Factor s-a auzit "Ti-am dat un inel", "Sa nu-mi iei niciodata dragostea", "Si baietii plang cateodata", "Cat de departe", "Vreau o minune" si lista nu se incheie aici.

Cate slagare nu am auzit! Ultimul dintre ele, cel cu care toti au incheiat momentul, a fost "Banii vorbesc".

Dan Bittman a fredonat pe toate melodiile sale din scaunul de jurat si apoi, emotionat, s-a dus sa le multumeasca copiilor. Membrii trupei sale au fost incantati de colaborarea lor cu toti: "Canta exceptional copiii astia".

Prima trupa dance din Romania, Class, live pe scena X Factor... Parazitii la puterea X: Cheloo, Ombladon si Freakadadisk "au dat foc" scenei X Factor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x