Antena Căutare

Trupa R-Twins, fraţii gemeni de care te îndrăgosteşti pe loc! "Asta vreau să văd la X Factor"

Trupa R-Twins a venit ca o gură de aer proaspăt la X Factor! Sunt tineri, plini de energie, optimişti şi dornici să demonstreze că s-au născut să devină staruri.

Trupa R-Twins a venit ca o gură de aer proaspăt la X Factor! Sunt tineri, plini de energie, optimişti şi dornici să demonstreze că s-au născut să devină staruri.

Răzvan şi Radu Forţu au 18 ani şi sunt din Galaţi. Între ei este o diferenţă de doar... cinci minute. Asta pentru că sunt gemeni! S-au apucat să cânte înainte să vorbească, iar asta spune totul...

"Cele mai frumoase experienţe au fost la Mamaia Copiilor, în 2006. A fost visul nostru când erau copii", spun clar şi răspicat cei doi băieţi.

Când au apărut în faţa juraţilor, Delia a crezut că vede dublu. "Facem totul împreună, cântăm de când suntem mici, dar la fete avem gusturi diferite", glumesc cei doi.

Au venit la X Factor datorită mamei, cea care îi iubeşte şi îi susţine necondiţionat. Doamna este o mare fană a lui Ştefan Bănică şi de 26 de ani îşi doreşte să obţină un autograf de la el. Vă întrebaţi dacă i-a fost îndeplinită dorinţa? EVIDENT!

Dar să ne întoarcem la momentul trupei R-Twins. Cu o simplă chitară, cu zâmbetul pe buze şi două voci speciale, Răzvan şi Radu i-au încântat pe cei trei juraţi.

"Fraţilor, asta vreau să văd la X Factor. Aţi fost foarte buni şi răspunsul meu este DA", a strigat Ştefan Bănică. DA, DA, DA, băieţii au obţinut "biletul" pentru etapa următoareee!

O apariţie SPECTACULOASĂ! Evghenia Burnusuz este Crăiasa Zăpezilor de la X Factor!... Nu ai cum să nu-l iubeşti! Ştefan Bănică te invită la o nouă ediţie incendiară a show-ului X Factor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x