Trupa Super 4 va avea concert la Filarmonica Ploiești. Când vor putea fi văzuți din nou pe scenă îndrăgiții finaliști X Factor

Cei 4 italieni de la trupa Super 4 vor putea fi văzuți în concert la Ploiești, în luna aprilie.

Italienii de la Super 4 vor putea fi văzuți în concert atât fizic, cât și online, pe data de 23 aprilie 2021. Concertul fi transmis în sistem live streaming în întreaga lume, de la ora 20:00 (ora României) direct de pe scena Filarmonicii „Paul Constantinescu” din Ploiești.

Concertul se va desfășura cu public și va fi transmis și integral live.

Biletele, în valoare de 160 de lei (acces general) sunt disponibile la casa de bilete a Filarmonicii sau online, aici. În același timp, biletele virtuale se pot achiziționa de aici.

Italienii de la trupa Super 4 au devenit cunoscuți în Romania prin intermediul participării lor la X Factor 2020. Sabba, Aurelio Fierro Jr., Greg Rega și Francesco Boccia i-au uimit pe cei 4 jurați car ela audiții au oferit 4 de DA. Cei 4 italieni au avut un parcurs impresionant în grupa lui Florin Ristei și s-au numărat printre finaliștii X Factor 2020.

Cei 4 italieni vin acum cu un concert plin de surprize muzicale și momente emoționante, avându-l ca invitat pe artistul Cezar Ouatu.

Cum a luat naștere grupul Super 4

Proiectul Super 4 s-a născut grație casei de discuri Diva's Music Production, condusă de Gabriela Serban și Danilo Riccardi.

Dar cei 4 membri ai grupului sună bine și individual, iar asta au demonstrat de-a lungul timpului. Fiecare a reușit să se impună la mai multe concursuri de profil, înainte să se găsească.

Ba mai mult, unul dintre ei a compus hitul cu care Italia a participat la faimosul Eurovision, în anul 2015.

Citește și: X Factor 3 decembrie 2020. Super 4 au luat din nou cu asalt scena în Bootcamp. Florin Ristei, mândru de prestația lor

Cine sunt componenții grupului Super 4

Gregorio Rega are 33 de ani și este câștigătorul premiului ”All Together Now”, în vreme ce lui Francesco Boccia îi aparține hitul internațional Grande Amore. Piesa a obținut premii la Festivalul Sanremo în 2015 și, tot în același an, a fost alegerea Italiei pentru Eurovision.

Citește și
elwira petre si mihai petre purtand geci albastre pe platourile de filmare asia express langa o doamna din echipa de filmare
Cine e Elwira Petre de la Asia Express sezon 4. Cu ce se ocupă soția lui Mihai Petre
Cine e Elwira Petre de la Asia Express sezon 4. Cu ce se ocupă soția lui Mihai Petre
prezentatorii si jurata pe scena x factor
Loredana crede că a găsit atuul pentru finala X Factor, sezonul 10: ”Nu puteam să am atâta imaginație!”
Loredana crede că a găsit atuul pentru finala X Factor, sezonul 10: ”Nu puteam să am atâta imaginație!”
Colaj cu Liviu Vârciu și Ramona
Prețul cel bun, 17 septembrie 2021. Ramona, coprezentatoarea emisiunii, a făcut o mărturisire despre viața personală
Prețul cel bun, 17 septembrie 2021. Ramona, coprezentatoarea emisiunii, a făcut o mărturisire despre viața personală
Mai multe articole

Nici colegii lor nu sunt mai puțin cunoscuți. Salvatore Lampitelli Sabba, sau simplu Sabba, așa cum se intitula când performa solo, are mai multe piese care au prins la public.

Citește și: X Factor 2020. Super 4, prestație fantastică în etapa Duelurilor. Momentul lor este greu de uitat

”Ca să fiu sincer, mă regăsesc cu ușurință în definițiile de cântăreț și compozitor. Mi-am făcut școala direct pe teren, luptându-mă cu numeroasele dificultăți pe care le întâmpini atunci când nu ai timp de pierdut și trebuie să produci imediat ceva pe plan profesional.”, scrie el în descrierea site-ului său.

Citește și: Finala X Factor 2020. Super 4, momentul fabulos pe care publicul nu-l va uita prea curând: „Sunt într-o simbioză vocală perfectă”

De cealaltă parte, Aurelio Fierro Jr. provine dintr-o familie de artiști și a copilărit printre discurile de vinil ale bunicului său, Aurelio Fierro sr. La vârsta de 14 ani și-a început cariera ca multi-instrumentist și cântăreț.

Curând, a ajuns pe scene importante și în anii următori s-a alăturat mai multor grupuri. El face parte și din orchestra musicalului ”Notre Dame De Paris”.

Ultimele știri