Antena Căutare

Un experiment reușit! BRAIN BAND ne-a purtat într-o altă epocă și a "valsat" spre un scaun în echipa lui Horia!

Au pășit pe scena de la X Factor cu încredere în proiectul lor, deși au considerat trupa proaspăt formată doar un experiment

Au pășit pe scena de la X Factor cu încredere în proiectul lor, deși au considerat trupa proaspăt formată doar un experiment. Brain Band sunt patru tineri talentați, din Republica Moldova, care au reușit să aducă un suflu nou și diferit pentru piesa deja cunoscută a lui Ray Charles - Hit the road Jack!

Aceasta a fost prestația lor din audiții, care le-a adus un loc în Bootcamp, în echipa lui Horia.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Astăzi au decis să șocheze din nou, atât din punct de vedere vocal cât și vizual. Ce trei băieți au intrat pe scenă îmbrăcați precum marii compozitori germani, iar Horia i-a asemănat cu patru nume mari - Bach, Mozart, Haydn și Brahms. Și show-ul lor a fost pe măsura așteptărilor.

Vocile lor au fost perfect acordate cu mișcarea scenică și look-ul, iar muzica simfonică nu a mai sunat niciodată atât de actual. Sala s-a ridicat în picioare iar Horia s-a distrat de minune la spectacolul oferit de cei patru flăcăi.

"Vă meritați cu prisosință numele, cel mai dinamic număr pe care l-a avut Brenciu în seara asta. Vă aplaud, inteligenți, vocile au sunat perfect!" i-a aplaudat Ștefan.

"A fost un moment interesant! Nu m-am plictisit, deși tema s-a reluat de mai multe ori pe diverse stiluri muzicale! Luați un scaun acolo!" i-a îndrumat Horia.

Cei patru din Trupa BRAIN BAND au ajuns astfel mai aproape de etapa Duelurilor.

Astăzi, de la 20.30, Horia Brenciu alege cele şase trupe cu care merge în etapa "Duelurilor"... Voce, atitudine și muuuultă senzualitate! Deea l-a surprins pe Brenciu, George l-a dezamăgit. ”Tu ai fost sub ea, dar e ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x