Antena Căutare

Voce, atitudine și muuuultă senzualitate! Deea l-a surprins pe Brenciu, George l-a dezamăgit. ”Tu ai fost sub ea, dar e bine sub ea”

Pe Deea o știm de la Insula Iubirii, dar am cunoscut-o din ce în ce mai bine, nu că acolo n-a arătat suficient, la X Factor. Ne-a impresionat la Audiții, acolo unde jurații i-au recomandată să intre într-un grup alături de George, un macho man veritabil

Pe Deea o știm de la Insula Iubirii, dar am cunoscut-o din ce în ce mai bine, nu că acolo n-a arătat suficient, la X Factor. Ne-a impresionat la Audiții, acolo unde jurații i-au recomandată să intre într-un grup alături de George, un macho man veritabil.

Cei doi au acceptați combinația irezistibilă și s-au prezentat la proba scaunelor în cea mai bună formă. Formă fizică, pentru că la cântat doar Deea a reușit să-l impresioneze pe Brenciu. ”N-am crezut că ai voce, dar acum mi-ai demonstrat. Ai personalitate, cânți bine și mai arăți și bine”, i-a transmis juratul, care a fost însă nemulțumit de partea masculină a grupului.

Tu ai fost sub Deea în seara asta”, a punctat Horia, completat imediat de Delia, în amuzamentul întregii săli. ”E bine sub Deea”. Cei doi au ocupat un scaun, dar oare prestația lor le va garanta calificarea pentru proba duelurilor?

Iată cum s-a prezentat Deea la Audiții:

Un experiment reușit! BRAIN BAND ne-a purtat într-o altă epocă și a "valsat" spre un scaun în echipa lui Horia... „Voi aveți energie, iar rock-ul înseamnă ENERGIE!” Tea Rock a primit un scaun „grazie” lui „Brenciulino”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x