X Factor 2021, 13 septembrie. Antonio di Liddo a impesionat cu interpretarea melodiei "Back to black", de Amy Winehouse

În a treia ediție X Factor 10, Antonio di Liddo a impresionat jurații cu o prestație care a ridicat nivelul serii. Acesta le-a captat atenția cu primul pas pe care l-a făcut pe scenă: "Oau! Câtă culoare".

În a treia ediție X Factor 10, Antonio di Liddo a impresionat jurații cu o prestație care a ridicat nivelul serii.

Antena 1/ X Factor

Antonio di Liddo a intrat în scenă plin de încredere și a reușit încă din prima clipă să ridice interesul juraților X Factor pentru el. Plin de culoare, vrea să cânte despre "negru" și nu oricum, ci ca un profesionist.

Antonio di Liddo, momentul care i-a uimit pe jurații X Factor. Cum a cântat "Back to black"

A venit îmbărcat colorat și a cântat despre "întoarcerea la negru", așa cum el povestește. Antonio di Liddo spune în versuri povestea vieții fără muzică: "Azi cânt "Back to black". Pentru mine semnifică faptul că atunci când lipsește muzica și lipsește și culoarea putem să ne întoarcem cu toții la negru. Este o parte din noi care moare. Putem să o lăsăm să și moară și apoi să o resuscităm ca pe o Pasărea Pheonix", a spus Antonio di Liddo înainte de a veni pe scenă.

Acesta a captat toată scena și s-a văzut că este profesionist în adevăratul sens al cuvântului. A stăpânit foarte bine fiecare notă, iar mișcarea scenică i-a încununat momentul artistic.

Jurizarea lui Antonio di Liddo pentru interpretarea "Back to black"

Loredana: "Ești foarte, foarte spectaculos și foarte extravagant și în felul în care cânți și în felul în care te îmbraci. Un cântec pe care l-am auzit mereu în concursuri, dar tu i-ai dat o altă culoare, o emoție mare".

Florin Ristei: "Îmi place când văd oameni pregătiți cu totul, din vârful pantofului, până la finalul microfonului. Așa trebuie să vină un participant la X Factor 10".

Delia: "Poți să cânți absolut orice, nu o să plictisești pe nimeni, niciodată. Ești extrem de spectaculos, extrem de colorat și ai o față foarte frumoasă pentru Tv. Îți garantez că vei avea priză la public".

Ștefan Bănică: "Mie mi-a plăcut momentul tău, răspunsul meu este DA".

Antonio di Liddo a primit 3 X DA și este pe lista scurtă de așteptare.

Povestea lui Antonio di Liddo. Profesior de canto și practician Reiki

Citește și
elwira petre si mihai petre purtand geci albastre pe platourile de filmare asia express langa o doamna din echipa de filmare
Cine e Elwira Petre de la Asia Express sezon 4. Cu ce se ocupă soția lui Mihai Petre
Cine e Elwira Petre de la Asia Express sezon 4. Cu ce se ocupă soția lui Mihai Petre
prezentatorii si jurata pe scena x factor
Loredana crede că a găsit atuul pentru finala X Factor, sezonul 10: ”Nu puteam să am atâta imaginație!”
Loredana crede că a găsit atuul pentru finala X Factor, sezonul 10: ”Nu puteam să am atâta imaginație!”
Colaj cu Liviu Vârciu și Ramona
Prețul cel bun, 17 septembrie 2021. Ramona, coprezentatoarea emisiunii, a făcut o mărturisire despre viața personală
Prețul cel bun, 17 septembrie 2021. Ramona, coprezentatoarea emisiunii, a făcut o mărturisire despre viața personală
Mai multe articole

Antonio di Liddo este italian și îți poți da seama cu ușurință cu este străin și asta pentru că are un aer diferit, dar și o vestimentație care îl diferențiază între toți.

Interesant este că outfit-ul său are o poveste pe care artistul a împărtășit-o tuturor: "Outfit-ul meu are atâtea culori pentru că traversăm o perioadă dificilă și vreau să împărtășesc un pic de speranță". Culorile transmit viață, iar el vrea să spargă bula negativității.

Deși are un talent remarcabil, iar pe scenă a captat atenția total, la bază Antonio di Liddo a studiat științele naturii și bioenergia: "În parcursul meu am studiat bioegergia ceea ce ne învață că orice chakra, orice punct energetic, are o culoare. Sunt șapte chakre", spune Antonio di Liddo.

Însă, acesta s-a specializat și pe muzică: "În viața de zi cu zi, eu lucrez ca profesor de canto și sunt și practician Reiki, îmi palce să lucrez cu culorile și ce trebuie să transmiți mai departe", a spus Antonio di Liddo juraților.

Despre sezonul 10 X Factor

Jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei vor avea parte de concurenți și spectacol de zece, iar emoțiile îi vor ține cu sufletul la gură atât pe ei, cât și pe cei de acasă. În acest sezon, cei 4 jurați au primit câte un grup: Delia va coordona Grupurile, Ștefan Bănică va coordona Băieții, Loredana va avea categoria Mixt, iar Florin Ristei va avea grupul de Fete.

Fanii emisiunii X Factor pot cumpăra tricourile aniversare de pe a1shop.ro.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Pregătește-te de spectacol! Abonează-te la AntenaPlay și vezi înreg sezonul X Factor.

Ultimele știri