Antena Căutare

X Factor 2021, 19 noiembrie. Alina Statie a combinat Lie Ciocârile cu Stairway To Heaven, în Bootcamp: „E un act de curaj”

Alina Statie a adus pe scena X Factor 2021 o combinație neobișnuită de piese. În Bootcamp, tânăra a interpretat „Lie ciocârlile” de la Maria Ciobanu și „Stairway To Heaven” de la Led Zeppelin.

Alina Statie, pe scena X FActor 2021, în Bootcamp Galerie
Alina Statie a venit cu o combinație de piese neobițnuită, în Bootcamp, sezonul 10 X Factor | Antena 1

Alina Statie a mai participat de 4 ori la X Factor și în sfârșit a ajuns în Bootcamp. După audițiile din sezonul 10 de X Factor Alina Statie nu a primit un loc direct în bootcamp, ci unul pe lista de așteptare, având 3 de „Da”.

Concurenta a fost extrem de fericită când a primit apelul telefonic care a anunțat-o că de pe lista de așteptare a fost aleasă să participe în Bootcamp.

Citește și: X Factor 2021. Ce se întâmplă în Bootcamp și cum ajung concurenții în grupele celor 4 jurați. Desfășurarea Duelurilor și Finala

Alina Statie a cântat „Stairway To Heaven” și „Lie ciocârlie” în BOOTCAMP X Factor sezon 10

Alina Statie a venit cu o combinație neobișnuită de piese. Și-a dorit să combine folclorul cu rock-ul pe scena sezonului 10 X Factor, așa că a început prin a interpreta celebra melodie a Mariei Ciobanu, „Lie ciocârlie”.

Ulterior, concurenta a continuat cu piesa Stairway To Heaven, care aparține trupei Led Zeppelin.

„Am vrut să adaug și folclorul, care este o parte foarte mare și importantă din viața mea, ca artist. Am început prima dată cu folclor când eram mică la 9-10 ani și am simțit nevoia să adaug o piesă reprezentativă, iar „Lie ciocârlie” a fost piesa care pe mine m-a făcut să vreau să cânt muzică populară, pentru că mi s-a părut spectaculoasă, am fugit mereu de piesa asta, mereu mi-a fost frică de ea și am simțit că e momentul să aduc o parte din ea aici”, și-a motivat Alina Statie alegerea de a alătura cele două piese.

Citește și: X Factor 2021, 12 noiembrie. Concurentele din grupa lui Florin Ristei care au trecut de Bootcamp și merg în etapa următoare

Jurizare Alina Statie la X Factor 2021 în BOOTCAMP

Jurații nu au fost entuziasmați de alăturarea celor două piese. Totuși, toți au admis că Alina Statie are o voce bună.

„Mi s-a părut că tehnic ai stat foarte bine pe toate piesele alese, deci bravo. Teoretic ar trebui să primești un scaun”, a fost comentariul Deliei.

„Cred că alăturarea n-a potențat niciuna dintre piese. Ai o voce foarte bună, dar nu m-ai convins”, a spus Florin Ristei.

„Maria Ciobanu și Led Zeppelin pot sta una lângă alta atâta timp cât există o legătură. Vrei să-ți spun că ai cântat cele două măsuri de Lie Ciocârlie mai bine decât Stairway To Heaven, ceea ce este un dezavantaj. Personal nu cred că te reprezintă deloc această piesă. Sfatul meu este să nu mai faci o alăturare la întâmplare, ci să aibă un sens. Una peste alta ai o voce bună, ai un timbru plăcut”, a spus Ștefan Bănică.

Loredana a precizat că Alina a venit cu propunerea de a alătura cele două piese și chiar dacă ea, ca mentor, a sfătuit-o să renunțe la partea de folclor, Alina a insistat să prezinte ambele piese.

„Alina, știi că tu ai venit cu propunerea asta și suntem într-o etapă în care am încercat să intervin, dar într-o măsură delicată, n-am vrut să pun piciorul în prag. Fiecare trebuie să-și exprime actul artistic așa cum simte. În asta constă farmecul și talentul. Pentru asta vreau să te punctez. E un act de curaj să ataci o partitură pe care nu toată lumea își permite, sau poate să o cânte. Deci din punctul ăsta de vedere tu ți-ai făcut treaba și poți să iei loc”, a spus Loredana.

Loredana a mărturisit că în culise a sfătuit-o pe Alina Statie să renunțe la partea de folclor pentru prestația din Bootcamp.

„I-am spus înainte de a intra că ar putea să renunțe la intro-ul ăla cu „Lie ciocârlie” pentru că nu cred că are niciun sens. Dar ea a spus că ar vrea totuși să rămână așa. Dacă eu zic ceva și ei fac altceva, înseamnă că nu avem o punte între noi, nu avem comunicare.

Totuși, Loredana a spus despre Alina că „E una dintre vocile cele mai puternice”

Alina Statie a luat un loc pe scaun, dar a mărturisit că toate comentariile juraților au întristat-o. „E chestia mea personală că mi- greu să accept păreri”, a spus Alina Statie.

Cine este Alina Statie de la X Factor 2021

Alina Statie este din orașul Balj, județul Olt, dar locuiește în București de trei ani. În audiții, cncurenta a spus că de când a venit în Capitală “cântă și inginerește”.

“Sunt inginer video, imagine, în zona asta. Am încercat să mă apropii de domeniu, să mă ajut, să compu, să-mi produc muzica, să mixez”, le-a spus juraților Alina, în audițiile X Factor 2021.

“În ultimii trei ani mi-am scris piesele proprii, mi-am făcut și videoclipuri, pe unele le-am și filmat singură că n-am avut cu cine să le fac, dar m-am obișnuit să fiu omul bun la toate”, a mai spus Alina Statie în preselecțiile X Factor 10.

Despre sezonul 10 X Factor. Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

De zece ani, prezentatorii X Factor, Răzvan și Dani, au străbătut țara în lung și în lat pentru a găsi factorul X, iar în 2021 au pregătit și mai multe surprize pentru cei de acasă, dar și pentru jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Emoția este la înălțime, la fel și ambiția celor patru jurați, care știu de la începutul sezonului ce grupe vor pregăti. Anul acesta, Loredana are categoria Mixt, Delia coordonează Grupurile, Ștefan Bănică se ocupă de Băieți, iar Florin Ristei de Fete.

Împreună cu Ilona Brezoianu, telespectatorii pot să pășească în culisele emisiunii. eXtra Factor vine cu episoade noi, exclusive, disponibile pe a1.ro și Antena PLAY.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Cei de acasă vor putea găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

X Factor 2021, 19 noiembrie. MAJII Elvis Silitra a oferit un show total în Bootcamp, cu piesa „Can’t Hold Us”: „A rupt s... X Factor 2021, 19 noiembrie. Florentina Țuchel Matei a oferit un spectacol pe cinste cu piesa „I Am What I Am”: „Ca din ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x