Antena Căutare

X Factor 2021, 19 noiembrie. MAJII Elvis Silitra a oferit un show total în Bootcamp, cu piesa „Can’t Hold Us”: „A rupt scena”

Majii Elvis Silitra a oferit un show total în Bootcamp-ul sezonului 10 X Factor. Nonconformistul concurent a interpretat piesa „Can’t Hold Us” și i-a făcut pe jurații Delia, Florin Ristei, Ștefan Bănică și Loredana să se simtă ca la un concert.

MAJI Elvis Silitra pe scena X FActor, în Bootcamp 2021 Galerie
MAJII Elvis Silitra a oferit un show de excepție în Bootcamp, la X Factor 2021 | Antena 1

Majii Elvis Silitra a avut parte de repetiții intense alături de mentorul Loredana, dar și de ceilalți concurenți din bootcamp. Elvis și-a dat silința pentru a aduce pe scenă un spectacol deosebit.

În timpul repetițiilor, Majii Elvis a mărturisit că a avut parte de o conexiune aparte cu o altă participantă X Factor.

„Există o conexiune pe care nu o înțeleg cu un alt participant X Factor. E o conexiune ciudată. Nu știu dacă e neapărat de natură romantică, dar este o conexiune și nu am mai simțit asta de mult. Dar nu îmi fac filme. Că mi-am mai făcut filme, o luăm ușor”, a spus concurentul.

Pe tot parcursul repetițiilor, concurentul a fost surprins vorbind mai mult cu Oma Jali.

Citește și: X Factor 2021, 12 noiembrie. Concurentele din grupa lui Florin Ristei care au trecut de Bootcamp și merg în etapa următoare

Majii Elvis Silitra a cântat Can’t Hold Us în BOOTCAMP X Factor sezon 10

Loredana a decis să-l provoace pe Majii cu o piesă care îl scoate din zona de confort. Concurentul a interpretat piesa „Can’t Hold Us” de la Macklemore & Ryan Lewis.

Majii Elvis Silitra a pășit pe scena Bootcamp-ului sezonului 10 de X Factor încrezător că poate obține un scaun. De cum i-au văzut ținuta deosebită jurații l-au întrebat „De pe ce planetă vii?”

„De pe Pământ, dar din viitor”, a răspuns concurentul.

Majii Elvis Silitra a fost nerăbdător să-și înceapă spectacolul și din prima secundă i-a impresionat pe jurați cu energia sa. Concurentul a antrenat și publicul și juriul. I-a îndemnat pe toți să cânte cu el, făcându-i să se simtă ca la un concert.

Loredana nu a putut rămâne pe scaun, încântată fiind de show-ul total oferit de Elvis Silitra. Jurata a dansat pe ritmurile concurentului.

Citește și: X Factor 2021. Ce se întâmplă în Bootcamp și cum ajung concurenții în grupele celor 4 jurați. Desfășurarea Duelurilor și Finala

Jurizare Majii Elvis Silitra la X Factor 2021 în BOOTCAMP

Jurații au avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Majii Elvis Silitra.

„Măi băiatule! Cred că ai un scaun din partea publicului. Nu știu ce se va întâmpla până la final, dar ai un scaun asigurat 100%. Bravo! Energia sus, chef de viață, nebunie”, i-a spus Delia.

„Ți-am spus că mi-ai plăcut de la audiții. Momentul nu trebuie judecat numai din punct de vedere vocal. Ca un moment de început, a fost perfect. Din nou ai arătat că te interesează și show-ul. Ai venit cu lucrurile tale pregătite de acasă. Din partea mea ai un scaun. Dar nu-ți dau eu”, i-a spus Florin Ristei.

„Majii, e show ce ai făcut tu. Am avut senzația că particip la un concert. Din partea mea ai 4 scaune, chiar dacă nu sunt 4 scaune.”, a comentat Ștefan Bănică prestația concurentului.

„Majii care a rupt scena. Așa se începe un show, felicitări pentru asta! Îmi place grija ta pentru detalii. Îmi place că ești un artist care se implică în orice aspect al apariției sale, de la sunet, la imagine, ești avangardist, ești rebel, ești nebun de legat, ceea ce mie îmi place”, i-a spus Loredana.

După ce i-a complimentat momentul și i-a mărturisit că-i apreciază stilul nonconformist, Loredana a ținut să-i pună o întrebare lui Elvis Silitra.

„Dar cât de dispus ești ca mai departe, dacă va fi să mergi mai departe, să faci o schimbare, sau să încerci să găsești și o altă atitudine. Crezi că poți să ții pasul cu mine?”, l-a întrebat Loredana.

Concurentul a răspuns că el nu crede în lucrurile statice, ci în schimbare și că i-ar plăcea să lucreze în continuare cu Loredana pentru că îi plac provocările.

Răspunsul lui Majii a mulțumit-o pe jurată care a spus: „Nu cred că în seara asta am altă șansă decât să-ți ofer un scaun”.

Cine este Majii Elvis Silitra de la X Factor 2021

Majii Elvis Silitra i-a impresionat pe jurați încă de la audiții, reușind să ajungă în bootcamp-ul X Factor 2021 cu 4 de „DA”.

„Primul lucru cu care vreau să încep este că nu sunt norocos. Nu mă simt norocos, nu mi s-a dovedit că sunt norocos. A trebuit să trag cu dinții pentru orice am vrut să fac”, a mărturisit Elvis.

Concurentul X Factor a mărturisit că nu a început să cânte din copilărie și că la început, pentru că nu știa cum să își exprime vocea, a încercat mai multe genuri de cântat.

„Habar n-am de ce fac muzică dacă mă întrebi”, a mai spus Elvis.

Când era mic, Elvis spune că îi plăceau desenele animate și acum se inspiră din anime-uri. Tot el se ocupă de producție, regie și compus piese, iar abia apoi cere păreri pentru a vedea ce impact poate avea asupra ascultătorilor cu piesele sale.

Despre sezonul 10 X Factor. Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

De zece ani, prezentatorii X Factor, Răzvan și Dani, au străbătut țara în lung și în lat pentru a găsi factorul X, iar în 2021 au pregătit și mai multe surprize pentru cei de acasă, dar și pentru jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Emoția este la înălțime, la fel și ambiția celor patru jurați, care știu de la începutul sezonului ce grupe vor pregăti. Anul acesta, Loredana are categoria Mixt, Delia coordonează Grupurile, Ștefan Bănică se ocupă de Băieți, iar Florin Ristei de Fete.

Împreună cu Ilona Brezoianu, telespectatorii pot să pășească în culisele emisiunii. eXtra Factor vine cu episoade noi, exclusive, disponibile pe a1.ro și Antena PLAY.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Cei de acasă vor putea găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

X Factor 2021. Concurenții din grupele lui Florin Ristei, Loredanei, lui Ștefan Bănică și Deliei care au trecut de Bootc... X Factor 2021, 19 noiembrie. Alina Statie a combinat Lie Ciocârile cu Stairway To Heaven, în Bootcamp: „E un act de cura...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x