Antena Căutare

X Factor 2021, 19 noiembrie. Monica Silaghe a câștigat simpatia publicului cu interpretarea piesei „Hush Hush”

Monica Silaghe a pășit pe scena Bootcamp-ului sezonului 10 X Factor cu o atitudine caldă și senzuală, iar interpretarea energică a piesei de la Pussycat Dolls - Hush Hush i-a determina tpe spectatori să o susțină.

Monica Silaghe, pe scena X FActor 2021, în Bootcamp Galerie
Monica Silaghe avut o prestație extrem de apreciată de public, în Bootcamp, X FActor, sezonul 10 | Antena 1

Monica Silaghe i-a impresionat pe jurați încă de la audițiile X Factor, unde a obținut 4 de „Da”. Concurenta care este artist pe vapor a venit în Bootcamp sigură pe ea, însă a mărturisit că momentele artistice ale colegilor săi au emoționat-o profund

„Sunt foarte bine. De vreo două ori a trebuit să mi se refacă machiajul pentru că am plâns. Suntem artiști”, a spus Monica Silaghe.

Citește și: X Factor 2021. Ce se întâmplă în Bootcamp și cum ajung concurenții în grupele celor 4 jurați. Desfășurarea Duelurilor și Finala

Monica Silaghe a cântat piesa „Huhs Hush” în BOOTCAMP X Factor sezon 10

Monica Silaghe a interpretat piesa „Hush Hush” de la Pussycat Dolls și a obținut instantaneu simpatia publicului.

La început, Monica Silaghe a cântat într-o rochie lungă, iar apoi a renunțat la veșminte și a rămas într-o ținută mai lejeră, care i-a permis să se miște, să danseze, să fie energică.

Publicul a aclamat-o, iar Loredana a ținut cont de părerea publicului.

Citește și: X Factor 2021, 19 noiembrie. Oma Jali a interpretat piesa „Woman” în Bootcamp și i-a bucurat pe toți: „Superb a fost”

Jurizare Monica Silaghe la X Factor 2021 în BOOTCAMP

„Ești foarte caldă și foarte senzuală. Și-mi place treaba asta mult. Felicitări pentru moment a fost pe energie, a fost interesantă alegerea, ți-aș da un scaun”, a spus Delia.

„Monica, ai publicul de partea ta. Publicul cu siguranță ți-ar da un scaun”, a spus Florin Ristei.

„Monica, ești o cântăreață extrem de ambițioasă și am apreciat lucrul ăsta. Am observat că vrei să ieși din matca ta. Este un anumit pe standard pe vapor. Felicitări”

Monica ai reușit să mă surprinzi și pe mine. Ai venit cu veșmintele pe care le-ai aruncat pe scenă. A fost un show frumos, ești o femeie ambițioasă, ai reușit să te faci văzută. Publicul te-a primit foarte frumos”, a spus Loredana.

Înainte de a lua decizia de a-i da un scaun Monicăi, Loredana a întrebat publicul. Așadar, mentorul Loredana a hotărât să facă schimbul între Oma Jali și Monica Silaghe.

„O femeie pentru o femeie. Este alegerea mea și mi-o asum și mă bucur foarte mult că am ocazia să am în fața mea atâtea talente”, a spus Loredana când a decis să-i ofere Monicăi un scaun.

Delia i-a inivitat pe Oma Jali și Majii să formeze un grup împreună, la X Factor 2021

Delia nu a putut sta pe scaun când a auzit decizia de a renunța la Oma. Mentorul care se ocupă de grupuri și-a exprimat dorința de a o lua pe Oma într-un grup.

Delia a întrebat-o pe Oma dacă vrea să facă parte dintr-un grup.

„O vreau eu. Putem să facem un grup pentru că te vreau eu. Hai să facem ceva împreună. Te rog! Nu pleca!

Delia s-a gândit apoi la un grup format din Oma și Majii, după ce și Majii a fost nevoit să părăsească scaunul din Bootcamp-ul Loredanei.

„Dacă vă surâde ideea, avem puțin timp la dispoziție”, le-a spus Delia celor doi, convingându-i să accepte oferta.

„Avem un grup. Au o energie comună undeva”, a spus Delia despre Oma și Majii.

Citește și: X Factor 2021, 12 noiembrie. Concurentele din grupa lui Florin Ristei care au trecut de Bootcamp și merg în etapa următoare

Cine este Monica Silaghe de la X Factor 2021

Monica Silaghe este din Brașov și mărturisește cu bucurie că este orașul pe care îl adoră, ba chiar a făcut și o invitați juraților la aerul de munte.

Este o iubitoare a muzicii și a călătoriilor. Monica Silaghe se poate mândri cu un plamares uriaș când vine vorba de țările pe care le-a vizitat.

"Am vizitat, practic, cam toată lumea. Am vizitat peste 85 de țări și peste 310 orașe, dar cel mai drag loc este întotdeauna Brașovul. Vasele de croazieră m-au purtat prin toată lumea și a fost șansa mea să văd aceste locuri minunate, să cunosc foarte multe persoane, să experimentez viața de artist de pe mare", povestește Monica Silaghe.

Prima experiență cu vasele de croazieră a fost prin show, mai exct cabaret. Monica a călătorit în întreaga lume în calitate de artist și a împărțit bucurie și voie bună în aproape toată lumea.

Aceasta are o colecție impresionantă de pantofi pe care a prezentat-o tuturor. Monica Silaghe a mărturisit că show-urile de cabaret impun ținute diverse, iar numărul obiectelor vestimentare pe care le are este imens.

Despre sezonul 10 X Factor. Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

De zece ani, prezentatorii X Factor, Răzvan și Dani, au străbătut țara în lung și în lat pentru a găsi factorul X, iar în 2021 au pregătit și mai multe surprize pentru cei de acasă, dar și pentru jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Emoția este la înălțime, la fel și ambiția celor patru jurați, care știu de la începutul sezonului ce grupe vor pregăti. Anul acesta, Loredana are categoria Mixt, Delia coordonează Grupurile, Ștefan Bănică se ocupă de Băieți, iar Florin Ristei de Fete.

Împreună cu Ilona Brezoianu, telespectatorii pot să pășească în culisele emisiunii. eXtra Factor vine cu episoade noi, exclusive, disponibile pe a1.ro și Antena PLAY.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Cei de acasă vor putea găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

X Factor 2021, 19 noiembrie. Oma Jali a interpretat piesa „Woman” în Bootcamp și i-a bucurat pe toți: „Superb a fost”... X Factor 2021, 19 noiembrie. Nick Casciaro i-a încântat pe toți cu timbrul deosebit și cu emoția piesei „Don't You Worry...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x