Antena Căutare

X Factor 2021, 19 noiembrie. Nick Casciaro i-a încântat pe toți cu timbrul deosebit și cu emoția piesei „Don't You Worry Child”

Nick Casciaro a interpretat piesa „Don't You Worry Child” în Bootcamp-ul X FActr, sezon 10, iar jurații au fost impresionați de timbrul său aparte.

Nick Casciaro, pe scena X FActor 2021 Galerie
Nick Casciaro a interpretat piesa „Don't You Worry Child” în Bootcamp, X Factor 2021 | Antena 1

Nick Casciaro a fost concurentul căruia Loredana i-a spus încă din audiții că împreună pot câștiga concursul. Italianul a venit în Bootcamp și nu a înșelat așteptările juraților. Cu atitudinea, emoția și timbrul aparte, Nick Casciaro a adus pe scena X Factor 2021 un moment de excepție.

După audițiile X Factor viața lui Nick Casciaro s-a schimbat în bine, fiind mult mai apreciat de cei din jur. Italianul a primit o mulțime de mesaje de apreciere și încurajare, după prestația lui formidabilă din audiții:

„Tot ce s-a întâmplat a fost o nebunie. „Nu mă așteptam la așa ceva. Vreau să vă mulțumesc tuturor care îmi scrieți și care îmi transmit multă dragoste”, a spus Nick.

Citește și: X Factor 2021. Ce se întâmplă în Bootcamp și cum ajung concurenții în grupele celor 4 jurați. Desfășurarea Duelurilor și Finala

Nick Casciaro a cântat piesa „Don't You Worry Child” în BOOTCAMP X Factor sezon 10

În Bootcamp-ul sezonului 10 de X Factor, Loredana și-a dorit să-l scoată pe Nick din „tiparul în care era obișnuit”, oferindu-i o piesă deosebită. „Don't You Worry Child” de la Swedish House Mafia ft. John Martin.

Italianul a rezonat instantaneu cu piesa, mesajul acesteia determinându-l să se gândească la tatăl său. „Această piesă înseamnă enorm pentru mine”, a spus Nick Casciaro.

Toți se așteptau să aibă unul dintre cele mai bune momente din Bootcamp-ul Loredanei, iar ce s-a întâmplat pe scena X Factor a întrecut orice speranță.

Nick Casciaro i-a impresionat pe toți cu timbrul său vocal, dar și cu puterea de a transmite un mesaj, în cadrul unui act artistic desfășurat pe scenă.

Loredana l-a aplaudat în picioare pe concurentul său.

Citește și: X Factor 2021, 12 noiembrie. Concurentele din grupa lui Florin Ristei care au trecut de Bootcamp și merg în etapa următoare

Jurizare Nick Casciaro la X Factor 2021 în BOOTCAMP

„Superb moment, bravo!” A strigat Delia. „Super timbru. Ai avut emoții, dar emoțiile au fost utile în seara asta. Te-au ajutat să transmiți foarte bine”, a spus jurata.

„Îmi place mult atitudinea ta. Ești clar unul dintre pretendenții la X Factor. Arăți ca un star”, a spus Ștefan Bănică

„Ai ceva în voce care te face să rămâi cu atenția pe tine. Nu poți să-ți iei ochii de la tine. Mesajul piesa, contextul, timbrul, toatea astea ar face ca tu să ai un loc pe scaun”, a spus Florin Ristei.

„Rar mi-a fost dat să aud un asemenea timbru și n-aș vrea să te pierd și sigur ai un loc în această seară”, i-a spus Loredana, luând decizia de a-i oferi un loc pe scaun în locul Monicăi Silaghe.

Loredana l-a descris pe Nick Casciaro, adimirându-i timbrul și atitudinea.

„Este un latin lover, este bărbatul care face orice femeie să vibreze și chiar și orice bărbat, pentru că este vorba despre puterea vocii. Singurul lui inconvenient în toată chestia asta e că e italian. Ăsta e singurul lui defect”, a spus Loredana.

Cine este Nick Casciaro de la X Factor 2021

Nick Casciaro este un tânăr în vârstă de 31 de ani din Italia care a decis să vină la „X Factor” pentru a demonstra tuturor că are o voce bună, nu doar un fizic de invidiat.

Acesta a dezvăluit faptul că a practică sport încă de când era mic, fotbal, rugby, patinaj pe gheață sau pe role și nu numai. Se consideră o fire atletică și sportivă și iubește mult muzica. Deși știe doar piesa românească „Dragostea din tei”, acest lucru nu l-a oprit pe concurent să participe la „X Factor”.

Practică surfing și visul său este să ajungă să lucreze în Statele Unite ale Americii, în însorita Californie.

Despre sezonul 10 X Factor. Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

De zece ani, prezentatorii X Factor, Răzvan și Dani, au străbătut țara în lung și în lat pentru a găsi factorul X, iar în 2021 au pregătit și mai multe surprize pentru cei de acasă, dar și pentru jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Emoția este la înălțime, la fel și ambiția celor patru jurați, care știu de la începutul sezonului ce grupe vor pregăti. Anul acesta, Loredana are categoria Mixt, Delia coordonează Grupurile, Ștefan Bănică se ocupă de Băieți, iar Florin Ristei de Fete.

Împreună cu Ilona Brezoianu, telespectatorii pot să pășească în culisele emisiunii. eXtra Factor vine cu episoade noi, exclusive, disponibile pe a1.ro și Antena PLAY.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Cei de acasă vor putea găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

X Factor 2021, 19 noiembrie. Monica Silaghe a câștigat simpatia publicului cu interpretarea piesei „Hush Hush”... X Factor 2021, 19 noiembrie. Concurenții din grupa Loredanei care au trecut de Bootcamp și merg în etapa următoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x