Antena Căutare

X Factor 2021, 22 octombrie. Corul bărbătesc, Cantus Domini, invitat special al acestei ediții. Jurații s-au emoționat complet

Cantus Domini, corul bărbătesc format din oameni ai bisericii, au impresionat o sală întreagă, dar și pe jurații X Factor 2021.

Corul bărbătesc, Cantus Domini, invitat special al acestei ediții. Jurații s-au emoționat complet la X Factor 2021 Galerie
Corul bărbătesc, Cantus Domini, invitat special al acestei ediții. Jurații s-au emoționat complet la X Factor 2021 | Antena 1

Corul bărbătesc Cantus Domini au reușit să creeze o atmosferă superbă de operă pe scena X Factor 2021, iar juriul a rămas surprins când a auzit povestea lor. Aceștia au interpretat o piesă grea, pe voci, iar surpriza a fost mare când au aflat cu ce se ocupă aceștia.

Cantus Domini, invitat special pe scena X Factor, sezonul 10

Corul Bărbătesc Cantus Domini a reușit să ia prin surprindere pe toată lumea, în ediția de astăzi de la X Factor România.

Citește și: X Factor 2021, 8 octombrie. Delia Andreea Racu a interpretat I Never Loved A Man, o piesă foarte grea, dar a făcut spectacol

Mai multe voci s-au acompaniat perfect și au realizat o performanță fără sucur a unei piese compusă de Verdi, pe care jurații au apreciat-o foarte mult.

Iată ce le-au spus jurații și cum i-a prezentat Răzvan Simion pe membrii corului.

Cum a reacționat juriul după ce i-a ascultat live pe membrii corului bărbătesc Cantus Domini la X Factor, 22 octombrie 2021

„Aplauze pentru un moment absolut fabulos, ași avut în față o premieră. Oamenii aceștia nu au fost nicicând îmbrăcați așa pe o scenă, nu au purtat pahare de șampanie, nicicând nu au cântat muzică lumească, corul bărbătesc Cantus Domini”, i-a prezentat Răzvan Simion pe membrii corului bărbătesc Cantus Domini la X Factor 2021.

„Superb a fost!”, a exclamat Loredana.

Citește și: X Factor 2021, 8 octombrie. Florentina Țuchel Matei a impresionat juriul cu interpretarea melodiei Mad About the Boy

„Wow”, spune și Delia.

Însă Ștefan Bănică a avut cele mai frumoase cuvinte de transmis: „Chiar e o supriză. Muzica asta a lui Verdi este o minunăție lsată unui om de Harul lui Dummnezeu. Niciodată nu poți scrie așa fără Harul Lui. O minunăție”, a spus Ștefan Bănică după ce i-a ascultat live pe aceștia.

Despre sezonul 10 X Factor. Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

De zece ani, prezentatorii X Factor, Răzvan și Dani, au străbătut țara în lung și în lat pentru a găsi factorul X, iar în 2021 au pregătit și mai multe surprize pentru cei de acasă, dar și pentru jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Emoția este la înălțime, la fel și ambiția celor patru jurați, care știu de la începutul sezonului ce grupe vor pregăti. Anul acesta, Loredana are categoria Mixt, Delia coordonează Grupurile, Ștefan Bănică se ocupă de Băieți, iar Florin Ristei de Fete.

Împreună cu Ilona Brezoianu, telespectatorii pot să pășească în culisele emisiunii. eXtra Factor vine cu episoade noi, exclusive, disponibile pe a1.ro și Antena PLAY.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Cei de acasă vor putea găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

X Factor 2021, 22 octombrie. Ana Maria Mustia a interpretat piesa „Le parole lontane” și nu i-a cauzat deloc probleme... eXtra Factor 2021, episodul 9. Ilona Brezoianu te ia în culisele X Factor, unde își dorește să obțină un loc la masa jur...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x