Antena Căutare

X Factor 2021, 17 septembrie. Trooper și orchestra Metropolitană au făcut show grandios cu piesa „Maturizare” a lui Tudor Gheorghe

Trooper și orchestra Metropolitană condusă de dirijorul Daniel Jinga au cântat împreună în cea de-a patra ediția din sezonul 10 al emisiunii „X Factor” de la Antena 1. Un moment deosebit a fost atunci când Alin „Coiotul” Dincă a făcut show pe scenă alături de Loredana.

trooper cantand alaturi de orchestra metropolitana la x factor Galerie
Trooper și orchestra Metropolitană au cântat împreună două piese de excepție, pe scena „X Factor” de la Antena 1 | Antena 1

Trooper și orchestra Metropolitană, condusă de dirijorul Daniel Jinga, au cântat împreună ediția a patra din sezonul 10 al emisiunii „X Factor” de la Antena 1 în cel mai spectaculos mod posibil.

Artiștii au adus pe scenă un mix uimitor de muzică clasică și rock, iar momentul a fost unul cu totul și cu totul deosebit. Chiar și superba Loredana a urcat pe scenă și a oferit tuturor un show memorabil cu un fragment din celebrul musical „Mamma Mia”.

Trooper și orchestra Metropolitană dirijată de Daniel Jinga au făcut spectacol în ediția 4 din sezonul 10 al emisiunii „X Factor” de la Antena 1

În ediția 4 din sezonul 10 al emisiunii „X Factor”, băieții din trupa Trooper au colaborat cu cei de la orchestra Metropolitană și au interpretat piesa „Maturizare” a lui Tudor Gheorghe în cel mai surprinzător mod posibil.

Citește și: X Factor 2021, 17 septembrie. Petru Georoiu a făcut show de senzație cu piesa „Muro Shavo”, dar nu s-a oprit aici. Ce a urmat

Sunetele de chitară electrică s-au îmbinat perfect cu forța muzicii de orchestră și astfel a ieșit un show de zile mari. Emoția a fost la superlativ, iar Alin „Coiotul” Dincă a strălucit din plin pe scena emisiunii de la Antena 1, ca un adevărat rockstar.

La final, juriul emisiunii format din Florin Ristei, Loredana, Delia și Ștefan Bănică au aplaudat generos prestația artiștilor de pe scenă, dar surpriza abia apoi a venit.

Loredana a cântat cu Alin „Coiotul” Dincă de la Trooper în ediția 4 din sezonul 9 al emisiunii „X Factor”

După piesa „Maturizare” a celebrului Tudor Gheotghe, Daniel Jinga (dirijorul orchestrei Metropolitane), s-a adresat Loredanei, spre marea surprindere a tuturor:

„Trebuie să urci pe scenă, pentru că eu ți-am pregătit o surpriză”, a zis acesta.

Citește și: X Factor 2021, 17 septembrie. Nick Casciaro a făcut show memorabil cu piesa „Leave a Light On” a lui Tom Walker

Muzica a început apoi să se audă din nou și Alin „Coiotul” Dincă, solistul trupei Trooper, a început să interpreteze primele versuri din piesa „The Winner Takes It All”, varianta în liba română din celebrul musical „Mamma Mia”.

Ca o adevărată artistă fără cusur, Loredana a acceptat provocarea și a făcut show de excepție, demonstrând încă o dată faptul că are o voce inegalabilă. Momentul a fost unul memorabil și atât jurații, cât și spectatorii, au aplaudat la intensitate maximă interpretarea celor doi artiști în ediția 4 din sezonul 10 al emisiunii „X Factor” de la Antena 1.

Despre sezonul 10 al emisiunii X Factor de la Antena 1

Jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei vor avea parte de concurenți și spectacol de zece, iar emoțiile îi vor ține cu sufletul la gură atât pe ei, cât și pe cei de acasă. În acest sezon, cei 4 jurați au primit câte un grup: Delia va coordona Grupurile, Ștefan Bănică va coordona Băieții, Loredana va avea categoria Mixt, iar Florin Ristei va avea grupul de Fete.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Pregătește-te de spectacol! Abonează-te la AntenaPlay și vezi întreg sezonul X Factor.

X Factor 2021, 17 septembrie. Viorel Stănescu a dansat și a făcut show cu piesa „Love Is All Around” a lui Dj Bobo. Ce a... eXtra Factor 2021, episodul 4. Ilona Brezoianu te ia în culisele emisiunii și îți prezintă cele mai amuzante momente de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x