Căutare Live

X Factor 2021, 3 decembrie. Claudiu Chichirău a interpretat piesa „Stone Cold”, dar a avut parte de un verdict neșteptat

Claudiu Chichirău a interpretat piesa „Stone Cold” de la Demi Lovato, în bootcamp-ul lui Ștefan Bănică, din sezonul 10 X Factor. În ciuda timbrului special, tânărul de 19 ani nu a avut o prestație la nivelul așteptării, potrivit juraților.

Claudiu Chichirău a interpretat piesa „Stone Cold”, în Bootcamp, X Factor 2021

Antena 1

Claudiu Chichirău are 19 ani, are o voce deosebită, însă în Bootcamp-ul sezonului 10 X Factor emoțiile l-au copleșit. În audiții, Claudiu Chichirău i-a impresionat pe jurați cu timbrul său vocal, iar la acel moment tânărul a obținut 4 voturi de „Da”.

La repetițiile pentru Bootcamp-ul sezonului 10, Ștefan Bănică l-a sfătuit să trateze cu importanță toate părțile piesei, să nu fie sub ton și să nu mizeze numai pe voce.

Citește și: X Factor 2021. Ce se întâmplă în Bootcamp și cum ajung concurenții în grupele celor 4 jurați. Desfășurarea Duelurilor și Finala

Claudiu Chichirău a cântat piesa „Stone Cold” BOOTCAMP X Factor sezon 10

Înainte de a urca pe scenă Claudiu Chichirău a spus că se simte foarte pregătit, iar când a pășit în fața juraților mentorul său i-a spus că are toate oportunitățile: „Ai un band, o ai pe mama, ne ai pe noi aici. Știi ce am vorbit? E în funcție d etine, d ecum cânți, de ce ai înețeles, de ce ne transmiți”, i-a spus Ștefan Bănică tânărului de 19 ani, înaint eca acetsa să-și înceapă omentul artistic.

Claudiu Chichirău a interpretat piesa artistei Demi Lovato - „Stone Cold”, în bootcamp-ul seoznului 10 de X Factor.

Jurizare Claudiu Chichirău la X Factor 2021 în BOOTCAMP

Deși toți concurenții se așteptau ca tânărul Claudiu să fie printre preferații serii, prestația sa din Bootcamp nu l-a determinat pe Ștefan Bănică să-i ofere un scaun.

„Claudiu, tu ai un timbru foarte special, un fel de contratenor. Din cauza asta probabil că în registrul unde trebuie să cânți mai jos notele nu prea sunt atât de bine articulate”, a spus Loredana.

„Ai fost unul dintre preferații mei în audiții. Astă-seară ai cântat destul de slab. Nu mi-a plăcut cum ai cântat azi”, a spus Florin Ristei

„Nu ai fost în cea mai bună formă în seara asta. Nu știu dacă vei reuși să dai dai pe cineva la o parte”, a spus Delia

„A fost sub repetiția de ieri. Pentru ce am ascultat în seara aceasta nu am cum să-ți dau un scaun”, i-a spus Ștefan Bănică.

Citește și
anda calin (stanga) si liviu varciu (dreapta)
Anda Călin, filmată în pat alături de Liviu Vârciu, la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară
Anda Călin, filmată în pat alături de Liviu Vârciu, la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară
Colaj cu Virgil Mănescu și la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară
Cine este Virgil Mănescu de la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară. Somelierul este foarte cunoscut în domeniul său de activitate
Cine este Virgil Mănescu de la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară. Somelierul este foarte cunoscut în domeniul său de activitate
Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 18 ianuarie 2022. Liviu Vârciu, dezvăluiri despre fratele și tatăl pe care i-a pierdut
Liviu Vârciu, dezvăluiri despre fratele și tatăl pe care i-a pierdut. Ce a spus cu lacrimi în ochi
Liviu Vârciu, dezvăluiri despre fratele și tatăl pe care i-a pierdut. Ce a spus cu lacrimi în ochi
Mai multe articole

Cine este Claudiu Chichirău d ela X Factor 2021

Claudiu Chichirău este din Iași, are 19 ani și a obținut note de 10 la probele de Matematică și d eInformatică la Bacalaureat.

După examenul de bacalaureat, Claudiu spunea că trebuie să aleagă între Facultatea de Informatică și Conservator.

El le-a povestit juraților că a mai făcut muzică, fiind îndrumat de tatăl său care e interpret de muzică populară.

Despre sezonul 10 X Factor. Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

De zece ani, prezentatorii X Factor, Răzvan și Dani, au străbătut țara în lung și în lat pentru a găsi factorul X, iar în 2021 au pregătit și mai multe surprize pentru cei de acasă, dar și pentru jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Emoția este la înălțime, la fel și ambiția celor patru jurați, care știu de la începutul sezonului ce grupe vor pregăti. Anul acesta, Loredana are categoria Mixt, Delia coordonează Grupurile, Ștefan Bănică se ocupă de Băieți, iar Florin Ristei de Fete.

Împreună cu Ilona Brezoianu, telespectatorii pot să pășească în culisele emisiunii. eXtra Factor vine cu episoade noi, exclusive, disponibile pe a1.ro și Antena PLAY.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Cei de acasă vor putea găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

X Factor 2021, 3 decembrie. Edson D’Alessandro a uimit juriul cu talentul lui și a emoționat cu povestea sa... X Factor 2021, 3 decembrie. Szymon Grzybacz i-a impresionat pe jurați cu piesa „Wicked Game”, cântată într-un stil propr...
Ultimele știri