Antena Căutare

Zece intamplari ciudate si-o minune... l-au adus la X Factor

Zice ca e politist, poate un politist sub acoperire... Cu lant la gat, cercel in ureche, freza la moda si zambet de strengar, Raul Jipa s-a nascut pentru X Factor

Zice ca e politist, poate un politist sub acoperire... Cu lant la gat, cercel in ureche, freza la moda si zambet de strengar, Raul Jipa s-a nascut pentru X Factor.

in timpul liber, merge pe motocicleta, se duce la pescuit si asculta muzica. De asta e si la X Factor -  sa pescuiasca 3 de X cu o melodie de nota 10 - "Zece", a lui Florin Chilian.

Inchide ochii, pune suflet si smulge primele zambete ale juriului. Urmeaza aprecierile publicului - spectatorii se ridica in picioare. "Primul politist aplaudat la X Factor", remarca Cheloo. O melodie pe care nu am mai auzit-o in concurs, de la un artist cu care juratul insusi s-a "imbatat ingrozitor langa Pasajul Marasesti".

Ii va purta noroc? Raspunsul nu se lasa asteptat: DA, DA, DA! "Un fleac, i-am ciuruit!", crede victorios, Raul. Sa vedem ce va face in bootcamp!

Reusita! Masuratorile topografice ale Andreei Matei indica un bootcamp in apropiere... Claudiu si prima scena de violenta!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x