Antena Căutare

Andreea Dobre, apariție de senzație pe scena X Factor. A oferit un spectacol de zile mari

Andreea Dobre are doar 17 ani și este din Straja. E un spirit liber, care adoră natura și adrenalina pare să fie cuvântul care o descrie cel mai bine.

În a zecea ediție din sezonul 9 "X Factor", Andreea Dobre a cântat o compoziție proprie. Galerie
Andreea Dobre are doar 17 ani și este din Straja. | Antena 1

Sezonul 9 al emisiunii X Factor poate fi urmărit joi și vineri, de la ora 20:30, la Antena 1!

Orice ține de aventură și de sporturi extrem se află pe lista de priorități a Andreei Dobre. Acesta a venit la audițiile X Factor și este o adevărată apariție: deși are o vârstă fragedă are dreduri, face parte din cultura rasta și adoră genul rap.

În ciuda aspectului fizic și a modului în care își trăiește viața, Andreea spune despre ea că este o persoană foarte sensibilă și iubitoare, iar pasiunea pentru muzică o are de când se știe. A venit însoțită de părinți, dar prietenii sunt cei care au îndrumat-o să participe la X Factor.

Citește și: Ei sunt concurenții din categoria Loredanei care merg direct în Bootcamp. Jurata X Factor e mentorul băieților sub 24 de ani

Adolescenta a urcat pe scenă convinsă că va merge mai departe și spune că are încredere 100% în vocea ei. Andreea Dobre a pășit optimistă și plină de viață în fața juraților și i-a cucerit din primele secunde.

Delia și-a dat seama de emoțiile Andreei și a încercat să o încurajeze: "Hai, cu încredere. Suntem cel mai relaxat juriu din Europa."



Concurenta a pus în scenă un moment de excepție. Aceasta a ales să îi cucerească pe jurați cu o compoziție proprie și a reușit să-i convingă că merită o șansă în concursul vocilor. Și-a asigurat un loc direct în Bootcamp-ul X Factor.

Andreea Dobre a primit 4 X DA. Delia s-a ridicat în picioare la finalul prestației.

Ștefan Bănică: "Andreea ești specială."

Delia: "Ești perfectă."

Citește și: Ei sunt concurenții din categoria Deliei care merg direct în Bootcamp. Jurata X Factor e mentorul grupei "mixt peste 24 de ani"​



Părinții au sărit în sus de bucurie în culise când au auzit ce spun jurații despre fiica lor, iar Andreea a părăsit scena X Factor triumfătoare și în ropote de aplauze.

X Factor #DENEOPRIT ⏩ Urmărește noul sezon joi și vineri, la ora 20:30, la Antena 1 și pe Antena Play!​​

Ștefan Bănică, deochiat de o concurentă!... Alexandra Căpitănescu are doar 16 ani, dar toate ingredientele unui adevărat star. Scena X Factor a fost doar a sa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x