XFactor

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Andrei Leonte, primul câştigător X Factor, romanticul incurabil: "Cred că iau totul mult prea în serios'

 

Andrei Leonte, primul câștigător al X Factorului, nu are iubită pentru că are foarte multe proiecte în dezvoltare alături de trupă să.

Andrei a venit să îşi prezinte trupa alături de care cânta, dar şi să îşi promoveze cel mai recent single - "Dragoste în haine de casă". Aşa cum era de aşteptat, matinalii de la Antena Stars l-au luat imediat la întrebări... indiscrete. 

"Nu există o "ea", este din ce în ce mai multă treabă, sunt foarte ocupat în ultima perioadă, aşa că nu am iubită. Cred că iau totul prea în serios", a povestit primul câştigător X Factor România. 

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Live si pe aplicatia XFactor (iOS/ Android)!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

🎼 Nu pierde cele mai tari editii X Factor! Le poti urmări LIVE oricand pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT. Intră acum!facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE