XFactor

VINERI | ora 20.00

Bella Santiago a spus cel mai important „DA”! Cea mai fericită zi din viața ei a fost umbrită de un mare regret: „Aș fi vrut să fie și fiica mea aici”

 

Filipineza care a uimit România cu vocea ei s-a cununat astăzi cu bărbatul vieţii ei. Bella Santiago a trăit emoţii de nedescris în faţa ofiţerului de stare civilă şi totuşi nu şi-a putut lua gândul de la fetiţa ei care locuieşte departe de ea şi nu a putut să-i fie alături.

Este frumoasă, talentată și, de astăzi, căsătorită! Bella Santiago a spus cel mai important „DA” din viața ei.

Cununia a avut loc într-un restaurant de lux din București, iar la eveniment au fost prezenți doar apropiați ai frumosului cuplu. 

„Sunt foarte fericită. Nu am crezut că în viața mea o să pot să găsesc oameni foarte buni. Mă bucur că mi-am întâlnit soțul, iar de acum, o să fim împreună pentru totdeauna”, a declarat mireasa.

Chiar dacă ar fi trebuit să fie cea mai frumoasă zi din viața ei, Bella are un regret ce nu a lăsat-o să fie pe deplin fericită. Concurenta „X Factor” nu a avut-o alături pe fiica ei, în vârstă de șapte ani, care locuiește în Filipine. 

sursa: antenastars.ro 

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Live si pe aplicatia XFactor (iOS/ Android)!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

🎼 Nu pierde cele mai tari editii X Factor! Le poti urmări LIVE oricand pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT. Intră acum!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE