XFactor

Vezi ediţiile integrale pe AntenaPlay!

Bineeeee, boss! Puică Andrei Mihai vine "de la barosăneală" şi face show adevărat. Carla’s Dreams: “Scena asta a dus dorul unui zăpăcit ca tine”

 

Puică Andrei Mihai este din Bucureşti (VITAN, BAROSĂNEALĂ, se ştie!), a venit la X Factor hotărât să ia patru de “DA!” şi să ridice publicul în picioare

"Modest" din fire, Andrei se prezintă cum numai un adevărat showman o poate face. “Sunt haios, carismatic, frumos. Am ceva care te atrage, sunt prea lipicios. Mă aştept ca această experienţă să fie una şmecheră pentru că îmi doresc prea mult chestia asta”. 

 

Concurentul nostru este clasa a XI-a, dar ştie exact ce va face mai departe: ASE, deşi îşi doreşte să cocheteze şi cu muzica. Pentru audiţiile X Factor, Andrei a pregătit piesa “Papaoutai” de la Stromae. Ce a ieşit?! SHOW DE SHOW!!!

O spun şi juraţii! “Cel mai tare show de până acum. Cu cântatul nu prea ai treabă, dar bravo pentru ce ai făcut pe scenă”, i-a spus Ştefan. Nici Carla’s nu a rămas imun la ceea ce a văzut: “Scena asta a dus dorul unui zăpăcit ca tine. Probabil te urăsc mulţi pentru cât eşti de bun”. 

Horia a recunoscut câteva dintre mişcările lui, aşa că l-a numit showman. 

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Show este oferit de partenerul Orange, live, si pe aplicatia XFactor de iOS si Android!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Nu pierde cele mai tari editii X Factor! Le poti urmări LIVE oricand pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT. Intră acum!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe