Antena Căutare

Bittman și Bogdan „vor o minuneeee” pentru finală! Oare îi va ajuta publicul?

Băieții și-au unit puterile pentru marea finală! Bittman mizează pe naturalețea și carisma lui Bogdan, iar Bogdan a promis să dea tot ce are mai bun pe scenă. La asta se adaugă o melodie de bun augur, semnată Holograf

Băieții și-au unit puterile pentru marea finală! Bittman mizează pe naturalețea și carisma lui Bogdan, iar Bogdan a promis să dea tot ce are mai bun pe scenă. La asta se adaugă o melodie de bun augur, semnată Holograf.

Roșcovanul și mentorul au adus din nou „swag”-ul pe scena X Factor. Vor o minune iar după cum se vede treaba, publicul le poate împlini visul în această seară!

Pe Delia, piesa și duetul au convins-o. Susținătorii lui Bogdan sunt alături de el, trup și suflet, de la Satu Mare. Dacă depinde de ei, Bogdănel va lua marele premiu: „Ne-au mai trecut emoțiile. A fost foarte bine. Toată suflarea sătmăreană este alături de el. Tot Ardealul și Banatul, toată țara îl susține”, a spus tatăl lui.

Concurenții GALELOR LIVE s-au întors de Sărbători! Grupul X Factor urează „Merry Christmas Everyone”... X Factor s-a cutremurat de emoție, după momentul Mădălinei Lefter! De-ar fi să... câștige?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x