XFactor

Vezi ediţiile integrale pe AntenaPlay!

Când a urcat pe scenă, jurații au zâmbit. La final, nu și-au mai putut stăpâni lacrimile: „M-am oprit din cântat când soțul meu a rămas paralizat. Apoi..”

 

X Factor este un show care le oferă telespectatorilor și participanților momente și amintiri imposibil de uitat.

Un episod cu totul și cu totul special s-a petrecut pe scena X Factor Marea Britanie, acolo unde Sherilyn Hamilton Shaw a urcat pe scenă și acântat dumnezeiește o piesă care i-a aparținut regretatei Whitney Houston.

Dincolo de prestația impecabilă a concurentei, povestea sa de viață este una incredibilă. Paralizia soțului a făcut-o să lupte pentru ca tatăl celor trei copii ai săi să se recupereze. La final, după evoluțai sa, jurații au aplaudat-o în picioare și au lăcrimat când i-au văzut bucuria. 

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Show este oferit de partenerul Orange, live, si pe aplicatia XFactor de iOS si Android!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Nu pierde cele mai tari editii X Factor! Le poti urmări LIVE oricand pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT. Intră acum!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe