XFactor

Vezi ediţiile integrale pe AntenaPlay!

Carla's Dreams a recunoscut. Își schimbă vocea, la televizor: "Asta e vocea pe care o folosesc în emisiune, să nu mi se recunoască"

 

 X Factor este mai mult decât voce, cu un juriu care aproape s-a transformat într-o familie, cu bune și cu rele. Împart momente haioase, glume, ba, chiar, și mâncarea. Însă, de când Carla's Dreams s-a alăturat echipei, au apărut tot felul de afinități. De exemplu, Brenciu are momente când aproape că îl divinizează, nu alta. 

Însă, de curând, și Ștefan Bănică i-a recunoscut calitățile: "Ce ai tăticule? Ești Schimbat. Te-ai dat cu parfumul lui Brenciu? A fost teroare, a fost chiar haios". 

De unde remarcile astea? Ei bine, după schimbarea de voce a juratului nostru: "Asta este vocea pe care o folosesc în emisiune, să nu mi se recunoască. Eu așa vorbesc atunci când sunt în timpul liber, în public. Atrag un pic atenția când vorbesc așa", glumește Carla's care i-a luat pe toți prin surprindere și i-a făcut să radă cu lacrimi. 

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Show este oferit de partenerul Orange, live, si pe aplicatia XFactor de iOS si Android!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Nu pierde cele mai tari editii X Factor! Le poti urmări LIVE oricand pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT. Intră acum!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe