Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Ce face Ilona Brezoianu atunci când e prea mult de muncă. Reacția ei este de milioane

Ilona Brezoianu a continuat în ediția 11 a X Factor lucrul în echipa de producție a emisiunii. Vedeta a lucrat cot la cot cu băieții din departamentul tehnic.

Ilona Brezoianu a continuat în ediția 11 a X Factor lucrul în echipa de producție a emisiunii. Vedeta a lucrat cot la cot cu băieții din departamentul tehnic.

Antena 1

Sezonul 9 al emisiunii X Factor poate fi urmărit în fiecare joi și vineri, de la ora 20:30, la Antena 1

După ce a mers cu o mașină de transport, a cărat mâncarea, a avut grijă ca fiecare membru din echipă să-și primească masa de prânz, a mers după concurenți la hotel, Ilona a obosit.

În microbuz, Ilona a avut grijă ca concurenții să cunoască cât mai bine principalele atracții din București. În spirit de glumă, așa cum face mereu, Ilona și-a dus la bun sfârșit toate sarcinile pe care le-a avut de îndeplinit.

"Mă fac că am treabă. Eu nu mai fac fructele alea."

Ziua a trecut cu bune și cu rele. Ilona a mai discutat cu concurenții, a discutat cu cei din public, a făcut vocalize alături de participanți, iar totul a mers ca la carte.

Ilona Brezoianu, cea mai bună "prezentatoare" de la X Factor. Face senzație în culise și dansează pe melodiile concurenților

Actrița a jucat și tenis de picior și s-a descurcat de minune. Relaxarea a venit după o zi lungă de muncă, iar aceasta a fost mulțumită de ce se întâmplă în culisele emisiunii.


Află mai multe din materialul video de mai jos:

X Factor #DENEOPRIT ⏩ Urmărește noul sezon JOI și VINERI, la ora 20:30, la Antena 1 și pe Antena Play!​

Video