Antena Căutare

Ce trupe de excepție. Flashback au fost electrizanți, iar Carla's Dreams a recunoscut: „Ați fost într-o formă perfectă. O să fie greu să aleg”

Ce seară, ce gală! Carla's Dreams a decis să meargă în fazele finale ale X Factor cu două trupe de băieți. Cârcotașii au spus că astfel și-a micșorat șansele la cucerirea marelui trofeu, însă simpaticii tineri de la Flashback au dovedit că juratul a făcut alegerea corectă pentru că felul în care s-au comportat a fost perfect.

De multe ori zgârcit cu aprecierile, Carla's nu s-a putut abține să-și laude elevii și să spună despre ei că au fost într-o formă foarte bună, însă a recunoscut în același timp că misiunea sa nu o să fie simplă: „Nu mi-e teamă că tradiția nu e de partea grupurilor. O singură dată în lume o trupă a câștigat X Factor. Cred că în Marea Britanie. Probabil România o să fie a doua țară unde se va întâmpla asta”, a spus îndrăgitul artist.

Trupele la apel. Băieții de la Ad Libitum intră în luptă cu vocile... curate: „Piesa asta a sunat absolut demențial. Au ... A încheiat cu lacrimi în ochi. Alina Mocanu s-a dezlănțuit pe scena X Factor: „Am citit pe fața ta că ai mari probleme. ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x