Antena Căutare

Claudiu Nerghes, zambet de vedeta si voce de X Factor!

Atentiune! Puneti-va ochelarii de soare, se lasa cu zambete orbitoare! Claudiu Nerghes este posesorul unei danturi din perle si a unei voci ce merge mana-n mana cu infatisarea lui apolinica!

Atentiune! Puneti-va ochelarii de soare, se lasa cu zambete orbitoare! Claudiu Nerghes este posesorul unei danturi din perle si a unei voci ce merge mana-n mana cu infatisarea lui apolinica!

Are doar 21 de ani, dar o multime de prietene, da din casa mama sa... Este din Cluj si studiaza la Universitatea de Medicina si Farmacie, la sectia de Tehnica Dentara, unde a intrat cu nota zece! Inconjurat de colegi, indeosebi colege, primeste numai cuvinte de lauda: canta bine, arata bine, face pe toata lumea sa zambeasca."Factorul meu X consider ca este constituit din calitatile mele vocale, imaginea, atitudinea mea pe scena si, bineinteles, zambetul". Sa vedem ce zice si juriul...

"Avem o problema", spune cu un suras viclean Bittman. Chestiunea tipilor aratosi a devenit o  "problema" generala a baietilor de la X Factor. Razvan si Dani, din spatele scenei, pot sa confirme. Dar n-are nimic de-a face cu Delia! Frumoasa jurata remarca imediat calitatile fizice ale tanarului, in special "siragul de margele" dezvaluit de buze.

Banuind ceva, Cheloo il intreaba direct: "Cu ce te ocupi?". Primeste raspunsul, apoi continua cu o parere tare, de-ti cad maselele din gura: "Da-i dracu de dinti, n-avem nevoie de ei! Noi, barbatii, la 90 de ani o sa sugem o tata universala". Bittman, mai curios din fire: "Te rog, spune-mi si mie cum arata...", iar Cheloo vine cu un raspuns potrivit ca o plomba in discutie:  "Mare cat inima mea!". Se rade in hohote!

Delia, neastamparata de felul ei, nu-si poate stapani dorintele si cade prada instinctelor. Il cheama pe Claudiu la ea, ca la dentist. Tinandu-i barbia in mana, spune: "Uite, are dintii perfecti, pe cuvantul meu".Dar, gata cu dadaceala, sa trecem la cantat! Interpreteaza melodia "This is what it feels like" - Armin van Buuren, intr-o versiune proprie.Tot ce avem de zis e ca ridica toata sala in picioare, cu fluieraturi de apreciere, bonus!

Delia ramane fara cuvinte, dar nici colegii nu prea o ajuta. Invidia creste. Cheloo face o declaratie uimitoare: "Daca aveam fata acestui domn, erau si Parazitii pe televizor in continuare". Se prea poate...

Concluzia finala a juratilor: trei de "DA" pentru o voce frumoasa insotita de un zambet perfect!

Silviu Achim bate orice record! Primeste 30 de NUUU... Michael Jackson ar fi fost invidios. Sau nu, trei de Nu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x