Antena Căutare

Cum să lași patru jurați X Factor cu gurile căscate! „Când ai început să cânți, am crezut că sunt la concertul lui Seal”

Momentele oferite de oameni simpli, care își iau inima în dinți și vin să cânte în fața unui juriu dur și priceput, sunt neprețuite. Cristopher, un american stabilit de ani buni în Anglia, le-a oferit specialiștilor de la masa juriului un episod X Factor antologic

Momentele oferite de oameni simpli, care își iau inima în dinți și vin să cânte în fața unui juriu dur și priceput, sunt neprețuite. Cristopher, un american stabilit de ani buni în Anglia, le-a oferit specialiștilor de la masa juriului un episod X Factor antologic.

PRESELECȚII X FACTOR 2017. Duminică, 7 mai 2017, vino la CRAIOVA pentru a arăta că poți fi URMĂTORUL X FACTOR!

Una dintre cele mai frumoase povești trăite pe scena X Factor îl are în prim plan pe un american trecut de vârsta adolescenței, participant în show-ul difuzat în Marea Britanie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Christopher Peyton a primit patru voturi pozitive din partea tuturor juraților după ce a cântat una dintre cele mai frumoase melodii ale tuturor timpurilor. „I'll Rise” a sunat colosal cântat de concurentul X Factor, iar Simon Cowell și colegii săi au reacționat imediat: „Primul lucru care mi-a venit în minte atunci când ai început să cânți a fost că sunt la un concert al lui Seal. Ai fost absolut fantastic”, a exclamat cunoscutul creator de talent-show-uri.

Până şi Justin Bieber ar fi invidios. Ascultă cea mai tare variantă a piesei "Love Yourself"! Louisa Johnson, interpretare de senzaţie pe scena "X Factor"

O mai ţii mine pe Andreea Lazăr la prima apariţie? Cum arăta Loulou în cel de-al treilea sezon X Factor: Cheloo: "A... Un nou succes pentru o concurentă X FACTOR! Maria Ilinca şi-a demonstrat talentul şi cântă alături de Cezar Ouatu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x