Antena Căutare

Delia a avut o petrecere autentic romaneasca dupa cununia civila

Delia a avut ieri cununia civila intr-un cadru restrans, la Targu Jiu, orasul natal al sotului ei. Jurata X Factor a spus da in fata ofiterului Starii Civile chiar la Poarta Sarutului, in prezenta familiilor si a catorva prieteni apropiati. Mirii, impreuna cu cei 20 de invitati au petrecut apoi romaneste, la tara, cu muzica si bucate autentic romanesti.

Delia si Razvan Munteanu si-au unit ieri destinele intr-o ceremonie simpla la care au participat doar apropiatii. Dupa ce au spus "Da", mirii, impreuna cu cei 20 de invitati, au petrecut la tara, intr-un cadru rustic si intr-un stil autentic romanesc. Meniul a fost unul traditional, din care au facut parte salata de vinete, sarmalele, friptura, painea si vinul de casa. Petrecerea "la curte" a fost pe gustul invitatilor, care s-au simtit extraordinar. Dintre acestia, patru au fost domnisoarele si cavalerii de onoare pentru ca mirii au avut doua perechi de cavaleri si domnisoare.

Jurata X Factor a aratat superb intr-una dintre cele mai importante zile din viata ei, purtand o rochie simpla, alba, scurta, semnata Dana Budeanu, si o coronita din flori naturale pe cap.

Desi programul extrem de incarcat nu i-a permis sa se ocupe foarte mult de pregatiri, Delia si-a facut antrenamentul pentru marele DA atat in timpul auditiilor X Factor, cat si in tabara de pregatire. Prin fata ei au trecut sute de concurenti, unii dintre ei care au facut-o sa spuna DA din inima. Cel care insa a ajuns direct la inima ei nu este un concurent X Factor, ci un barbat discret care s-a tinut departe de lumina reflectoarelor: Razvan. Cei doi se vor casatori religios pe 16 septembrie, urmand ca intr-o pauza de filmari de la X Factor sa plece in luna de miere in Africa

X Factor sezonul 2: 196 de concurenti se lupta pentru faima si un premiu in valoare de 200.000 euro!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x