Antena Căutare

Delia, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică sunt gata pentru noul sezon X Factor! Juraţii au oferit detalii INCENDIARE din culise

Mai sunt câteva zile până va începe cel de-al cincilea sezon X Factor, iar juraţii au oferit detalii inedite din culisele show-ului. Cum vor fi concurenţii din sezonul acesta şi ce aşteptări au Delia, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică de la ei, află din răspunsurile lor:

Mai sunt câteva zile până va începe cel de-al cincilea sezon X Factor, iar juraţii au oferit detalii inedite din culisele show-ului. Cum vor fi concurenţii din sezonul acesta şi ce aşteptări au Delia, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică de la ei, află din răspunsurile lor:

Delia
1. Cum a fost atmosfera la auditiile celui de-al cincilea sezon? Din poze s-a vazut ca v-ati distrat.
De la an la an, totul devine mai exploziv. Parca sunt din ce in ce mai multi oameni talentati, cu si mai mult potential de factor X. Mereu ma distrez alaturi de Stefan, Horia, Razvan, Dani si intreaga echipa de productie. Suntem prieteni si ne simtim confortabil impreuna.

2. Te-au mai tachinat Stefan si Horia?
Bineinteles ca ma tachineaza, dar sunt la randul lor tachinati de mine. Suntem noi colegi si prieteni, dar vad ca tot nu inteleg ca eu voi castiga anul acesta!!!! 

3. Cum ti se par concurentii de data aceasta?
Mi se par mai curajosi. Si asta ma bucura foarte tare. Cine stie cati au venit in anii trecuti si nu au mers mai departe doar pentru ca nu au avut curajul de a se dezvalui cu totul in fata noastra?!

4. Ce astepti de data aceasta de la castigator?
Clar mai mult decat voce! Vocea este un necesar, dar nu un atu suficient pentru a castiga X Factor! Ma astept sa vad o persoana creativa, talentata, care sa se adapteze cu brio nebuniei frumoase din spatele acestui concurs.

5. Cum ti se pare faptul ca al patrulea jurat va fi publicul?
Mi se pare o decizie inteleapta. Pana la urma, conteaza foarte mult cum sunt primiti participantii de catre public, nu doar judecata noastra, a juratilor. Lucrurile vor fi si mai palpitante decat pana acum.

Stefan Banica
1. Cum a fost atmosfera la auditiile celui de-al cincilea sezon? Din poze s-a vazut ca v-ati distrat. Cum ti se par concurentii de data aceasta?
A fost foarte multa diversitate. Au fost la auditii foarte multe grupuri, a fost ca o avalansa de grupuri anul acesta. Au venit si multi straini. Am vazut concurenti foarte buni, care pot deveni urmatorul X Factor, altii surprinzatori, cu un potential care se poate dezvolta in etapele urmatoare. Iar alti concurenti ne-au oferit momente comice de neuitat. De asemenea, a mai existat o categorie de concurenti, aceea a celor care deja activeaza in muzica de peste 15-20 de ani. In acest sezon predomina grupurile, mai mult decat in alti ani. Sunt grupuri bune si foarte bune. Dar sunt si copii foarte buni sub varsta de 20 de ani. Si categoria de peste 20 de ani e remarcabila.

2. Esti la al doileasezon X Factor. Ce astepti de data aceasta de la castigator?
Imi doresc ca cel care va castiga X Factor sa-si cladeasca o cariera. In ceea ce ma priveste, din experienta de anul trecut, sunt foarte multumit de rezultatele concurentilor mei, care sunt difuzati la radio si se afla chiar in topurile muzicale, cum ar fi Nicoleta Nuca, Alexandra Crisan.

Horia Brenciu
1. Cum a fost atmosfera la auditiile celui de-al cincilea sezon? Din poze s-a vazutca v-ati distrat.
Auditiile au fost ca o adevarata olimpiada. Adica, s-au intamplat de toate. Juratii, prezentatorii, publicul, dar in special, concurentii au participat cu ce-au fost inzestrati si ce-au stiut sa faca mai bine. Razvan si Dani au tinut pasul extrem de bine la proba de maraton, mergand dupa concurenti prin tara. Delia e o adevarata experta la proba de tir cu arcul, cu pistolul, cu ce vreti voi… Nu stiu cum facea, dar nimerea fix in inimile concurentilor, cu precadere masculi.  Stefan m-a uimit, din nou. Aruncarea ciocanului si cursa cu garduri sunt preferatele lui. Cum stia el sa-mi pareze vorbele si sa-mi dea replica, mai rar… Una peste alta, multumim pe aceasta cale concurentilor care au dat totul si publicului care a fost al 12-lea jucator.  Cat despre mine, asa cum ma stiti… Am doborat record dupa record, in special la 100 m. Usa in Bolt e mic copil. Cum ajungeam eu la concurente sa le iau in brate, nu reusea Stefan nici dupa o viata de antrenament. Disimulez foarte bine. Trebuie sa recunosc faptul ca sunt extrem de bine facut, iar tesuturile mele adipoase te induc in eroare. N-ai zice ca am mobilitatea asta. 

2. Tu si Stefan v-ati mai tachinat in pauze?
Nooo… A incercat in repetate randuri sa cante si sa danseze cu mine. Tot timpul era atent sa nu-mi lipseasca nimic si de fiecare data ma ajuta in dialogul cu concurentii. A… sa nu uit… Mi-a facut cafeaua de 2 ori si la un moment dat, cand ma durea umarul stang, mi-a facut un masaj senzational. Par credibil in tot v-am zis? 

3. Cum ti se par concurentii de data aceasta?
Sunt exact cum i-am descris mai sus: ca la olimpiada. Au venit din mai toate tarile si din toate colturile Romaniei, dezvoltand un potential impresionant, fapt care face din proba urmatoare, Bootcamp-ul, cea cu eliminarile, una extrem de tensionata. Cei mici, intre 14 si 20 ani… super talentati. In grupa celor mari sunt cateva voci cu care neaparat as vrea sa lucrez, iar la grupuri… Niciodata n-am avut asa ceva. Pe scurt, 2015 a fost un an bun.

Natalia Selegean, SUPERBA polițistă de la X Factor, a fost prinsă de radarul mămicilor: URMEAZĂ SĂ ADUCĂ PE LUME PRIMUL ... Horia Brenciu se pregătește intens pentru debutul noului sezon de X Factor! Imaginea pe care fanii au apreciat-o la maxi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x