Antena Căutare

Dovada că miracolele sunt posibile. Meningita n-a doborât-o ci a ambiționat-o! Miruna, un înger de copil cu o voce fabuloasă!

O veste teribilă i-a distrus copilăria, atunci având avea 12 ani. Durerile severe de cap aveau o cauza înfiorătoare, însă datorită familiei și a puterii ei de a lupta pentru propria-i viață, Miruna a ajuns în această seară în fața juriului de X Factor

O veste teribilă i-a distrus copilăria, atunci având avea 12 ani. Durerile severe de cap aveau o cauza înfiorătoare, însă datorită familiei și a puterii ei de a lupta pentru propria-i viață, Miruna a ajuns în această seară în fața juriului de X Factor.

După ce a izbutit să învingă în lupta teribilă pe care a dus-o cu boala, Miruna și-a schimbat prioritățile în viață, ceea ce a făcut-o să se maturizeze mult prea devreme. Totuși, pasiunea sa pentru muzică a fost atât de mare încât nu a părăsit-o niciun moment.

Astăzi, pe scena X Factor, copila de 15 ani a venit să arate unei țări întregi cum cântă o adevărată câștigătoare.

O chitară, o voce caldă şi un suflet lăsat pe scenă! Radu Duminică a cântat “Feeling Good” cum n-ai mai auzit vreodată... Intră ca o felină pe scenă şi îi dă pe spate pe juraţi! Anastasia i-a “îmblânzit” pe juraţi: “Pentru tine a fost inventa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x