Antena Căutare

Eliminare socanta in a treia gala: Raduly Botond e trimis acasa de catre public

A treia gala live X Factor a adus tot felul de surprize. Printre acestea, si eliminarea din partea publicului. Pentru ca a primit cele mai putine voturi, cel care paraseste competitia in aceasta seara este Raduly Botond. Socul s-a resimtit si in sala, acolo unde absolut nimeni nu a aplaudat decizia.

Galerie
Raduly Botond: "Viata merge mai departe!"

Dupa ce, saptamana trecuta, a vazut-o pe logodnica sa in rochie de mireasa, in direct pe scena X Factor, Raduly Botond a avut parte duminica aceasta de o alta surpriza. Din pacate, una neplacuta. Aproape de sfarsitul serii, el a devenit primul eliminat din a treia gala live, din cauza voturile insuficiente primite de la public.

In stilu-i caracteristic, de un calm ireprosabil, tanarul a spus: "Ma bucur ca am avut sansa de a fi aici". Raduly Botond a tinut sa le multumeasca tuturor celor care l-au sustinut si a spus, simplu, tot ceea ce a mai ramas de spus: "Viata nu se opreste aici."

"Este o voce formidabila si nu as fi vrut sa il vad plecand!", a spus si Dan Bittman despre Boty, asa cum e alintat de toata lumea concurentul eliminat.

"Imi place foarte mult de el, are o voce senzationala rock. Nu l-as fi trimis acasa acum", a spus si durul Cheloo.

Au trecut mai departe, in ordine aleatorie: Natalia Selegean, Tudor Turcu, Ioana Anuta, Iulia Manolache, Ioan Man, Tudor Todut, NORD X, Dragos Udila.

Au intrat la duel: Nadir Tamuz si trupa RED.

Afla aici rezultatul duelului intre Nadir Tamuz si trupa RED!

O bunicuta cu factorul X: i-a compus nepoatei, Nati politista, o poezie!... Cheloo a ales: "Idolul gospodinelor", Nadir Tamuz, este al doilea eliminat de saptamana asta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x