Antena Căutare

Foto. Finaliștii ”X Factor”, vizitați de Moș Crăciun la repetiții. Concurenţii au intrat în spiritul Sărbătorilor cum nu se putea mai frumos

Chiar dacă încă nu este seara cea mare, finaliștii ”X Factor” au avut parte de mari emoții, ieri, când au întâlnit un bătrân extrem de cunoscut.

Chiar dacă încă nu este seara cea mare, finaliștii ”X Factor” au avut parte de mari emoții, ieri, când au întâlnit un bătrân extrem de cunoscut.

Indiferent de vârstă, Jeremy Ragsdale, membrii trupei Ad Libitum, Pierluca Salvatore și Francesca Nicolescu s-au fâstâcit la întâlnirea cu Moș Crăciun și s-au fotografiat alături de acesta.

În marea finală de vineri, de la ora 20.00, pe Antena 1, fiecare dintre cei patru jurați va avea câte un concurent din echipa sa care, initial, a fost compusă în Bootcamp din zece membri.

Delia va merge alături de Francesca Nicolescu, echipa Horia Brenciu va fi prezentă prin vocea lui Jeremy Ragsdale, muzica clasică va fi reprezentată în continuare de Ad Libitum și Carla’s Dreams, în timp ce Ștefan Bănică va continua să lucreze alături de Salvatore Pierluca pentru ca vineri să aibă o apariție remarcabilă în marea finală.

Jurații ”X Factor” sunt foarte încrezători în concurenții lor, înaintea marii finale: "El este leul care stă linișt... Concurentul ”X Factor” Salvatore Pierluca, victimă a bullying-ului din cauza pasiunii sale pentru muzică: "Colegii ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x