Live acumAnimatie: Zootropolis
Prime Time 20:00Observator Sport

XFactor

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Francesca Hodja versus Ioana Bulgaru, al doilea cel mai greu duel de la ”X Factor”! Ștefan Bănică: ”Îmi puneți o mare problemă!”

xfFrancesca Hodja versus Ioana Bulgaru. Fetele lui Ștefan Bănică au intrat în această seară, la X Factor, la duel, iar misiunea juraților n-a fost deloc una ușoară. 

Francesca Hodja versus Ioana Bulgaru. Fetele lui Ștefan Bănică au intrat în această seară, la X Factor, la duel, iar misiunea juraților n-a fost deloc una ușoară.

Dacă Francesca a interpretat piesa lui Daniel Caesar - ”Best Part” (feat H.E.R), Ioana a ales melodia ”Dog Days Are Over”, a lui Florence + The Machine.

”Sunteți atât de diferite, dar atât de talentate...Ar fi extrem de greu să aleg între voi.”, a spus Carla's Dreams.

”E al doilea duel greu al serii. La Francesca am auzit niște note pe care nu știam că poate să le ia. A fost o surpriză. Te felicit. Ioana, Ștefan se temea că nu poți să cânți altceva, dar uite că ai reușit. Bravo.”, le-a spus Delia.

Misiunea de a alege a lui Bănică n-a fost deloc ușoară și a recunoscut asta: ”Îmi puneți o mare problemă. Ați venit cu altceva fiecare. Ați riscat, pentru asta aveți tot respectul meu. Haideți să n-o mai lungim. Merg mai departe cu cea care m-a făcut să văd și alte lucruri pe care le putem face împreună. Merg mai departe cu Ioana.

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Live si pe aplicatia XFactor (iOS/ Android)!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro