Antena Căutare

Fuge de CĂSĂTORIE, dar ar face orice pentru MUZICĂ! Iuliana Dobre l-a făcut pe Ștefan Bănică să renunțe la scaunul de JURAT

Motocicleta o face să trăiască, în timp ce muzica îi alimentează fericirea! Iuliana Dobre pare cea mai puternică femeie din lume, dar ascunde un secret orbitor. La propriu

Motocicleta o face să trăiască, în timp ce muzica îi alimentează fericirea! Iuliana Dobre pare cea mai puternică femeie din lume, dar ascunde un secret orbitor. La propriu.

Din senin, în timp ce o prietenă se juca în părul ei, și-a dat seama că nu vede cu ochiul drept. Nu știe de când se întâmpla acest lucru, dar forța să depășească orice obstacol.

Visul meu este să scot pe piasă un produs muzical de succes! Nu e o problemă că unul dintre ochi nu mă ajută, ar fi fost ceva catastrofal pentru mine dacă nu mai puteam cânta”.

ROCK STAR în juriu, ROCK STAR în boxe, ROCK STAR pe scenă. Combinația e perfectă, iar asta simte toată lumea. Mai mult, uimit de calitățile Iulianei, Ștefan Bănică îi oferă concurentei din Câmpina scaunul său de jurat X Factor.

Trei de DA și un final cu multe îmbrățișări. Și, Iuliana, jurații noștri au sesizat imediat asemănarea cu Laura Stoica, iar asta cere mult pe viitor!!!

Nu te-ai fi așteptat niciodată la momentul ăsta! Constantin Cobilean arată ca un luptător de K1, dar cântă ca un artist ... „Timpul” a trecut și Diana Cazan s-a întors cu Studio 7! Ștefan Bănică: „Am auzit 3 voci care sună nu bine, BETON!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x