Antena Căutare

In casa X Factor, mastile cad: “Un concurent incearca sa fie mereu in centrul atentiei, altii sunt chiar falsi”

Competitia se desfasoara pe scena. In casa X Factor, toti uita de rivalitate si sunt prieteni. Cel putin asa zice un concurent. Realitatea e alta.

"Toti suntem prieteni in casa" - Sa fie chiar asa?

Competitia se desfasoara pe scena. In casa X Factor, toti uita de rivalitate si sunt prieteni. Cel putin asa a spus un concurent, la eXtra Factor, pe Antena 2. Realitatea e alta.

Cand sunt impreuna, se inteleg grozav. Canta "Sex On Fire" laolalta, nimeni nu mai tine cont de categorii si de faptul ca, pana la urma, doar unul dintre ei poate castiga acest concurs. Sunt prieteni, mai mult sunt frati. Asa crede Laur Barzoi. Se intelege de minune cu Flavia si nu refuza o bataie cu perne.

Raduly Botond admite ca nu e genul care sa "socializeze. Mai ales cand nu cunosc oamenii". R Familly, echipa eliminata de public, pare ca s-a integrat perfect in grup. De fapt, "40% dintre ei sunt ok, 40% mai putin ok si 20% sunt falsi", spune unul din membri.

Ioan Man confirma: "Unul din ei incearca sa fie mereu in centrul atentiei". Nu da nume; continua sa fie modest si sa ii impresioneze pe cei de acasa: canta la clape fara efort, iar ceilalti ii tin isonul.

Buna-dispozitie parca nu ar fi plecat nicicand.

Urmariti eXtra Factor pe Antena 2 de luni pina joi de la 18:15-18:30 si 19:30-19:45, iar vineri de la 19:30-20:30

Ce i-au pregatit concurentii lui Dan Bittman: o masa pe cinste si o surpriza de milioane... Chin si extaz la salon: Unii, mandri foc de schimbarea pentru X Factor, altii, coplesiti de frica...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x