Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Adela

Strigător la cer! Concertul lui Horia Brenciu de la Cluj Napoca, sabotat de către persoane răuvoitoare!

Persoane necunoscute au încercat să îi saboteze evenimentul juratului de la „X Factor”, lipind peste afișele din oraș textul „ANULAT”

Persoane necunoscute au încercat să îi saboteze evenimentul juratului de la „X Factor”, lipind peste afișele din oraș textul „ANULAT”.

Vedeta a postat pe pagina sa oficială de Facebook un anunț prin care îîi înștiințează pe fanii din orașul de pe Feleac despre situația mai puțin plăcută cu care se confruntă.

„Nu știu dacă turneele celor de la Maroon 5, Rihanna, Bieber, Robbie Williams, U2, Holograf, Banica sau Fuego sunt sabotate cu lipirea textului "anulat" pe afișe. In Cluj Napoca, așa se întâmpla, in cazul nostru. Dragi "fani" Horia Brenciu Orchestra, va mulțumim pentru interesul acordat concertului de la Sala Polivalenta, dar nimic nu ne poate împiedica sa cântam maine la Cluj! Pentru noi Anulat = ACTIVAT! Ne-ati ambiționat si mai tare sa fim prezenți cu tot ce avem mai bun la ultimul spectacol din turneul național! Si pe noi si pe prietenii noștri! Mulțumim tuturor celor care ne-au scris de întâmplarea cu FALSA anulare a concertului de la Sala Polivalenta si speram ca seara de maine, 30 OCTOMBRIE, sa fie una cu o vie emoție COLECTIVĂ, pentru toți cei prezenți la concert! #colectiv #activat #turneunational #clujnapoca #live”, a scris Horia pe Facebook.

Video