Antena Căutare

Juratul X Factor, Horia Brenciu, a dus muzica la următorul nivel! Uite clipul pentru care a învățat să cânte la cinci instrumente!

Juratul nostru, Horia Brenciu, nu este numai o încântare la microfon. Artistul știe cum să facă spectacol și la alte CINCI instrumente! Pentru videoclipul „Hello”, Brenciu a învățat să cânte la chitară, vioară, tobe, saxofon și trompetă

Juratul nostru, Horia Brenciu, nu este numai o încântare la microfon. Artistul știe cum să facă spectacol și la alte CINCI instrumente! Pentru videoclipul „Hello”, Brenciu a învățat să cânte la chitară, vioară, tobe, saxofon și trompetă.

„’Hello’ este o piesă dinamică, surprinzătoare, şi are un mesaj pe măsura timpurilor noastre: avem o singură viaţă şi nu e deloc timp pentru regrete“, a spus Horia despre piesa lansată alături de prieteni. Într-adevăr, melodia îți aduce zâmbetul pe buze la începutul săptămânii și o doză de optimism de fiecare dată când îi dai replay.

În plus, dacă urmărești clipul cu atenție, vei putea să o vezi și pe Mina, fetița lui cea mică: „Prin ea şi prin cele 2 fete ale mele mai mari, Maria şi Andreea, viaţa mea a crescut enorm în intensitate! Pot să spun c-o trăiesc cât… 11!”.


Trupa N&D, împreună din nou!! Poză de colecţie cu Delia, jurata X Factor, şi Nick, la 14 ani de la succesul nebun!... JO pregătește clip nou! Uite cu cine va colabora pentru următoarea piesă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x