Antena Căutare

La mulți ani, Ștefan Bănică Jr.! 3 motive pentru care juratul este un ARTIST complet!

Soarele pare să fi strălucit mai tare în ziua de 18 octombrie 1967, când celebrulul actor Ștefan Bănică (senior) și jurnalista Sanda Vlad-Liteanu făceau cunoștință cu fiul lor, Ștefan Bănică Jr

Soarele pare să fi strălucit mai tare în ziua de 18 octombrie 1967, când celebrulul actor Ștefan Bănică (senior) și jurnalista Sanda Vlad-Liteanu făceau cunoștință cu fiul lor, Ștefan Bănică Jr. Micul Ștefan nu știa pe atunci că va deveni un adevărat ARTIST.

Pasiunea pentru muzică și teatru i-a fost insuflată de tatăl său, seniorul fiind adesea un exemplu pentru fiul său. Ștefan Bănică Jr. a studiat astfel chitara și actoria, având încă de la vârsta de 19 ani un mare succes cu rolul din Liceeni, unde l-a interpretat pe Mihai Marinescu.

Muzica i-a fost însă întotdeauna aproape de suflet. Ștefan s-a îndrăgostit de genul rock’n’roll și a promovat întotdeauna într-un mod frumos această pasiune. Piesele sale au fost adesea asemănate cu cele ale lui Elvis Presley, la fel ca și show-urile artistului român. "Găsește-mi loc în inima ta", "Veta" sau "Te iubesc, femeie!" sunt doar o parte din piesele care au ridicat mereu publicul Sălii Palatului în picioare, "Gură, taci!" fiind cea mai recentă dintre ele.

Juratul X Factor s-a reinventat de fiecare dată și a demonstrat că muzica bună poate fi cântată în orice moment atunci când vorbește deschis și sincer despre viața fiecăruia dintre noi.

Ștefan Bănică Jr. are factor X, numai bun de împărțit cu toți concurenții pe care îi va antrena la X Factor.

O altfel de "Da mamă, sunt beată!". Jo și-a surprins fanii cu o interpretare INEDITĂ!... Un basarabean a cucerit X Factor cu chitara și cușma...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x