Antena Căutare

La "X Factor", nimeni nu doarme! Horia Brenciu își exasperează colegii, în pauze: "Poate vin și eu cu o mătușă bolnavă, să o exorcizez, aici"

Când Horia Benciu intră în acţiune, nimeni nu mai doarme. Juratul s-a mutat cu toată orchestra la X Factor, iar repetiţiile îi ţin în priză pe colegii juraţii.

Când Horia Benciu intră în acţiune, nimeni nu mai doarme. Juratul s-a mutat cu toată orchestra la X Factor, iar repetiţiile îi ţin în priză pe colegii juraţii.

În fiecare pauză, repetă pentru concertul care va avea loc sâmbătă, 5 noiembrie, la Sala Palatului. "Eu nu mă pot despărţi de X Factor, i-am adus pe ai mei aici. Sala mea de recreaţie este şi sala mea de repetiţie", mărturisește Horia.

Însă Ştefan Bănica nu este de acord, domnule, cu ce se intamplă. Nu și nu! "Ce-i asta? Dacă ai pauze şi trebuie să te odihneşti, trebuie să ţi se respecte condiţiile. Aşa vin şi eu cu o mătuşă bolnavă din Bacău, care vrea să o exorcizez, aici, la X Factor, în pauze".

Nadir, dezvăluirea pe care toți fanii o așteptau: ”El este Carla's Dreams”... Anunț de proporții pe scena "X Factor"! Dani Oțil către o concurentă: "Mă însor!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x