Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Lora nu ar putea să aleagă un singur câștigător X Factor

Casa X Factor, din ce în ce mai goală. Mădălina Lefter, Florin Ristei, Alex Maţaev, Bogdan Bratiş, November şi Double X se pregătesc intens pentru semifinala X Factor ce va avea loc duminica aceasta, de la 20:30, la Antena 1

Casa X Factor, din ce în ce mai goală. Mădălina Lefter, Florin Ristei, Alex Maţaev, Bogdan Bratiş, November şi Double X se pregătesc intens pentru semifinala X Factor ce va avea loc duminica aceasta, de la 20:30, la Antena 1.

În semifinala super show-ului, concurenţii vor face duete cu artişti de renume de la noi, astfel că repetiţiile sunt în toi, încă de la începutul săptămânii. Jurata Next Star, Lora, se pregăteşte şi ea să îi încânte pe telespectatori cu o super interpretare alături de carismaticul Florin Ristei, însă dacă ar trebui să aleagă un câştigător, Lora recunoaşte că i-ar fi foarte greu: „Off, imi plac şi Ristei şi Maţaev. Eu am să votez cu amândoi când va veni momentul. Asta e, sunt buni dom'le!", mărturiseşte Lora. Atât în semifinala show-ului, cât şi în marea finală, difuzată duminică, 22 decembrie, de la 20:30, la Antena 1, decizia finală aparţine publicului.

Video