XFactor

Vezi ediţiile integrale pe AntenaPlay!

Love is in the air! Emilian Nechifor și iubita, într-o fotografie de milioane. Cum o alintă artistul: "Cât de drăguuuuți!"

 
+2 click pentru
galerie

Emi, Emi, le faci pe fane să ofteze! Ultima imagine de pe contul artistului este plină de dragoste. Fostul concurent de la X Factor apare alături de iubita lui, într-o ipostază drăgălaşă foc.

După performanţa lui din competiţie, Emilian Nechifor a devenit extrem de popular şi cu fiecare fotografie sau clip video încărcat de artist pe Facebook prietenii săi virtuali sunt gata să îl complimenteze. Şi pe bună dreptate.

Ultima fotografie de pe contul canaretului a stârnit admiraţia fanelor, dar şi un oftat, aşa în secret. Emi apare alături de iubită şi nu se sfieşte să îi dă un pupic direct pe nas. Există ceva mai dulce de atât? 

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Show este oferit de partenerul Orange, live, si pe aplicatia XFactor de iOS si Android!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Nu pierde cele mai tari editii X Factor! Le poti urmări LIVE oricand pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT. Intră acum!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe