Antena Căutare

Față-n față cu destinul! Începe marea bătălie pentru X Factor 2016!

Calificarea în fazele finale ale X Factor le garantează celor aleși celebritatea. Ca în ficare an, marele show muzical propune vocile care vor cuceri publicul românesc în anii care vor urma

Calificarea în fazele finale ale X Factor le garantează celor aleși celebritatea. Ca în ficare an, marele show muzical propune vocile care vor cuceri publicul românesc în anii care vor urma.

Au trecut de preselecții, au trecut de bootcamp, au trecut de dueluri și acum stau față-n față cu destinul. Cele mai bune voci ale actualului sezon de X Factor încep lupta pentru marele trofeu. Un premiu consistent și garanția că vor nume respectate în industria muzicală românească.

În platoul care găzduiește Galele Live ale show-ului a început agitația. Susținătorii aleșilor sunt gata să le transmită energia lor favoriților, iar staff-ul tehnic face ultimele pregătiri pentru o nouă seară de colecție, marca X Factor.

Alexandra Tănăsoiu, piesă nouă, după participarea la "X Factor". Îi este dedicată lui Emilian Nechifor, fostul... PRIMA GALA LIVE. Spectacolul a început cu un moment inedit! Toți concurenții, pe scena X Factor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x