Antena Căutare

Moment istoric la X Factor! Cheloo scoate la lumina un stramos al smartphone-urilor!

Daca va intrebati de ce Cheloo nu pune poze pe Facebook de pe Instagram sau nu da check-in cand iese cu baietii la bere, iata raspunsul: nu ii plac telefoanele sofisticate!

Daca va intrebati de ce Cheloo nu pune poze pe Facebook de pe Instagram sau nu da check-in cand iese cu baietii la bere, iata raspunsul: nu ii plac telefoanele sofisticate!

Cheloo face front comun cu un concurent X Factor impotriva erei digitale, considerand ca, astfel, "planeta se duce de rapa". Totul a pornit de la mesajul lui Mihai Zapoveanu, pe care il striga tare, sa auda o lume intreaga: “Fara telefoane mobile si sa citim cat mai multe carti!”.

Vazandu-i atat de inflacarati, Delia ii provoaca pe rapperi sa-si arate piesele rare, de muzeu. Tanarul zice, razand, ca al lui e o gioarsa, nici nu mai functioneaza, in schimb, Cheloo foloseste un ton grav: "Nu radeti, ca va sparg, da?".

In timp ce se pregateste sa scoata telefonul de la “naftalina”, frumoasa lui colega gaseste un cuvant sofisticat pentru cel mai nesofisticat telefon: "vintage". Cheloo riposteaza: "Nu e vintage, frate, e al meu!".

Vine si momentul adevarului. Scoate la lumina, cu aerul unui cercetator care a facut o descoperire epocala, un obiect de colectie! Negru, mic si cu butoane! Nici macar touchscreen. E de pe vremea cand era la moda Hi5-ul, nu Facebook, Youtube si alte d-astea.

Multumim, Cheloo, pentru momentul istoric! Cu ocazia asta a vazut si generatia noua cum arata stramosii smartphone-urilor!

Roberto, pustiul cu stativul pe jumatate norocos! A impresionat pe toata lumea, mai putin pe Bittman... Zapo, rapper-ul care l-a impresionat pe Cheloo! "Versurile sunt excelente!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x