XFactor

Vezi ediţiile integrale pe AntenaPlay!

Motivul pentru care Carla's Dreams face ravagii atunci când urcă pe scenă: „Ne luptăm cu prejudecățile”

 

Piesele lor sunt fredonate de toată lumea. Carla's Dreams face ravagaii atunci când apare pe scenă. Cântăreţul a dezvăluit care este cheia succesului.

"Este lupta cu prejudecățile în general. Trebuie să terminăm să mai judecăm. Noi, ca artiști, încercăm să fim mai cu capul scos din nisip un pic și trebuie să terminăm să credem unii despre alții că reprezentăm standarde de frumusețe și perfecțiune", a mărturisit juratul X Factor, într-un interviu acordat unei publicații de peste Prut.

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Show este oferit de partenerul Orange, live, si pe aplicatia XFactor de iOS si Android!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Nu pierde cele mai tari editii X Factor! Le poti urmări LIVE oricand pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT. Intră acum!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe