Antena Căutare

O mai ții minte pe Francisca, a noastră Etta James? Talentata brunetă tocmai a lansat, alături de UDDI, „Piatra de pe inimă”

„Daca Etta ar fi mandră, Alicia ar fi invidioasă” - asta spuneam acum doi ani despre Francisca Dulceanu, speranța jazz de la X Factor, fata pe care Delia a „simțit-o” de cum a pășit pe scenă. Astăzi, bruneta face duet cu UDDI, alt concurent talentat de la X Factor, pentru piesa „Piatra de pe inimă”!

„Daca Etta ar fi mandră, Alicia ar fi invidioasă” - asta spuneam acum doi ani despre Francisca Dulceanu, speranța jazz de la X Factor, fata pe care Delia a „simțit-o” de cum a pășit pe scenă.

VEZI MOMENTUL AICI!

Astăzi, bruneta face duet cu UDDI, alt concurent talentat de la X Factor, pentru piesa „Piatra de pe inimă”!

La 20 de ani, Francesca este o brunetă încântătoare, extrem de talentată și decisă să-ți pună amprenta asupra muzicii românești. UDDI spune că o știe de la X Factor și că aveau în plan o piesă împreună de mult timp: „Colaborarea cu Francisca este un lucru pe care mi l-am propus de mult si iata ca, in sfarsit, a prins contur. Noi ne stim inca de la X Factor si imi face placere sa lansam o piesa impreuna. Sper sa va faca si voua la fel de multa placere sa o ascultati! ‪#‎play‬”.

Într-adevăr, duetul sună promițător: „Piatra de pe inima este o parte din mine, dar si un nou inceput! Gelozia, posesivitatea, indiferenta, distrug lent, dar sigur, fiecare poveste de dragoste si ajungem sa luptam pentru o relatie fara viitor. Mi-am dorit colaborarea cu Uddi, deoarece, dupa concursul X Factor, am legat o stransa relatie de prietenie si, impreuna cu echipa mea, am decis ca el este cel mai potrivit pentru acest proiect”, scrie Francesca.

Să sperăm atunci că nu va fi prima și ultima piesă lansată împreună!

Până atunci, fiți cu ochii pe ea!

S-a întors din vacanță cu forțe proaspete și a pus de-o super piesă! Delia ne încântă, în premieră, cu "Inimi desen... VIDEO: Cocoon Kills, în cele mai tari momente din Galele X Factor! Trupa 69 - o combinaţie de milioane de vizualizări...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x