Antena Căutare

O mai ții minte pe Iulia Manolache? A noastră „Cesaria Evora din Bârlad” a lansat piesa „I Love You”

Iulia Manolache a făcut senzație în sezonul 2 X Factor când a venit la audiții în picioarele goale. Aducea aminte de Cesaria Evora. Dar nu avea să fie doar o concurentă în plus. Interpretarea piesei lui Whitney Houston, „I Will Always Love You”, a cucerit juriul definitiv și așa, Iulia, și-a găsit un loc în Gale. Unde e acum?

Iulia Manolache a făcut senzație în sezonul 2 X Factor când a venit la audiții în picioarele goale. Aducea aminte de Cesaria Evora. Dar nu avea să fie doar o concurentă în plus.

Interpretarea piesei lui Whitney Houston, „I Will Always Love You”, a cucerit juriul definitiv și așa, Iulia, și-a găsit un loc în Gale. Unde e acum?

Adolescenta nu s-a lăsat de muzică. Dimpotrivă! Anul acesta a lansat o melodie pop-dance cu inflexiuni retro, „I Love You” și și-a schimbat complet look-ul pentru a se potrivi obiectivului ei - să triumfe în lumea muzicală!

Vineri, de la 20.30, nu rata un nou sezon X Factor plini de concurenți la fel de surprinzători și mai buni!

Îţi mai aminteşti de Bogdan Bratiş? Uite cum arată acum fostul concurent "X Factor" şi ascultă noua lui piesă... Horia Brenciu dă startul distracţiei la "X Factor"! Vineri, la 20:30, începe cel mai tare show al toamnei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x