Antena Căutare

One Direction, celebra trupa formata la X Factor UK, va saluta!

Au fost in primii trei finalisti X factor UK in anul 2010 si de atunci au devenit noii "Backstreet Boys". Boy-bandul "One Direction" a cucerit milioane de fani in intreaga lume prin stilul lor fresh si melodiile captivante.

Galerie
Faceti liniste! Baietii de la One Direction au sa va spuna ceva!
One Direction este o trupa britanica aparuta in anul 2010, cand Harry Styles, Zayn Malik, Louis Tomlinson, Niall Horan si Liam Payne au participat, individual la concursul "The X Factor" U.K. Simon Cowell, ochi de vultur, le-a mirosit calitatile si i-a adunat. Adolescentii, desi sunt la inceputul carierei muzicale, sunt considerati una dintre cele mai promitatoare "boy-banduri" ai generatiei lor, fiind comparati cu trupe precum "Blue" sau "Backstreet Boys".

Albumul lor de debut, "Up all night", a devenit rapid cel mai vandut album de debut al anului 2011, cu138.631 de copii in prima saptamana, considerat cel mai bun album din topul Billboard 200.

Primul single lansat, "What makes you beautiful", este foarte apreciat pe online, are peste 275 de milioane de vizualizari si ocupa locul 22 in Top 100 YouTube.

One Direction a castigat trei premii in cadrul 4Music Awards, un premiu Brit Awards si doua premii Kids'Choice Awards. Recent, baietii au fost nominalizati pentru trei European Music Awards. Anul acesta, trupa s-a clasat pe locul 5 al celor mai bogati tineri din Marea Britanie, la categoria sub 30 de ani, cu o avere de 26, 33 milioane de lire sterline.

Pentru toti cei care au Factorul X in Romania, One Direction va salutaaaa!!!

Duminica aceasta, Alesha Dixon vine la Gala X Factor!... Duminica, in timpul galei LIVE, voi votati cine ramane in competitie, cu un SMS la 1313!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x