XFactor

Vezi ediţiile integrale pe AntenaPlay!

Raul Eregep, finalistul de la X Factor, apare în primul său videoclip. Vocea artistului sună excepțional în limba franceză. "Mon Amour" te cucerește pe loc!

 

După ce a ajuns în finala X Factor şi a fost la un pas de a deveni marele câştigător, Raul Eregep face primul pas în carieră. Artistul s-a alăturat proiectului muzical Havana şi a lansat single-ul şi videoclipul piesei “Mon Amour”.

Dacă nu aveaţi habar cât de bine suna vocea fostului concurent în limba franceză, acum aveţi ocazia să vă încântaţi simţurile. Noi scredem că va deveni HIT. Iar fanii se pare că sunt de aceeaşi părere:

"Super tare melodiaaa! În sfârşit, aşteptarea a luat sfârşit!", "Ai o voce super! Deja am descărcat-o", "Super melodia, super interpretarea. Bravo și succes!", au scris admiratorii artistului, pe Facebook.

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Show este oferit de partenerul Orange, live, si pe aplicatia XFactor de iOS si Android!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Nu pierde cele mai tari editii X Factor! Le poti urmări LIVE oricand pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT. Intră acum!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe